Csajok Magazin

Zöld küldetésünk: Kis lépés az Ön cégének, de hatalmas ugrás az emberiségnek!

A természeti erőforrások mértéktelen felhasználása, és környezetünk kritikus mértékű szennyezése miatt minden egyes környezetbarát termék és minden egyes környezettudatos lépés fontos szerepet tölt be bolygónk életében. Cégünk éppen ezért mélyen elkötelezett a környezetvédelem, a fenntartható fejlődésgyermekeink jövője, és a vállalati felelősségvállalás mellett.

Ha cégvezetőként Önnek is fontos a felelősségteljes gondolkodás és a társadalmi szerepvállalás, akkor ajándékozzon környezetbarát reklámajándékot üzleti partnereinek és ügyfeleinek!

Küldetésünknek tekintjük, hogy minél több céggel megismertessük a környezetbarát és hulladékmentes reklámajándékozás műfaját. A marketing szférában mindig szükség van promóciós ajándékokra, ezért a GREENPROMO-kollekció termékeivel úgy használhatjuk ezt a marketing eszközt, hogy közben nem szennyezzük a környezetet és értéket teremtünk. 

Miért jobb a GREENPROMO – kollekció a hagyományos reklámajándékoknál:

FigyelemfelkeltőÍgy a környezetvédelem iránt elkötelezett emberek a konkurencia helyett az Ön cégét fogják választani!
Környezetbarát 

A zöld reklámajándékok által Ön is azok közé a cégvezetők közé tartozhat, akik valóban tesznek is bolygónk épségéért – környezettudatos reklámajándékaink ugyanis nem szennyezik a környezetet.

Népszerű 

A környezetvédelem sosem volt annyira fontos, mint napjainkban, és ha már céges ajándékot keres, válasszon olyat, ami környezetbarát, ötletes és egyedi.

Költséghatékony 

zöld reklámajándékok semmivel sem kerülnek többe, mint hagyományos társaik, sőt az ár-érték arányuk jobb a hagyományos reklámajándékoknál. 

Impozáns 

A természetes alapanyagokból készült reklámajándékok megjelenésükben is trendi hatást keltenek.


www.greenpromo.hu

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Scroll to Top