Csajok Magazin

Zene az új illatgyertya

A szerelmeddel vagy a barátaiddal ünnepled a Valentin napot? Esetleg egyáltalán nem is tervezel ünneplést idén? A Sonos minden helyzetben gondoskodik a megfelelő hangulatról. Élvezd ezt az érzékekre ható néhány órát különleges lejátszási listákkal és minden ízlésnek megfelelő, nagyszerű hangzással otthonodban vagy a szabadban, a Sonos segítségével.

A tapasztalatok szerint a zene az új illatgyertya, miután meghatározó szerepet játszik a hangulat, a kellemes érzések megteremtésében. A Sonos kutatása azt mutatja, hogy az emberek 76%-a azonnal kapcsolódást érez a másik fél felé, ha az a valaki ugyanazt a zenét szereti, mint ő+ – ez is megmagyarázza például a Tinder azon felfedezését, hogy a zenei irányultság az egyik elsődleges, érdeklődésre számot tartó jellemző a társkereső profilokon.

Akár az első randira készülsz, akár az exed nevét átkozod, a Sonos tudja, hogy a nagyszerű hangzás mindent megváltoztat. Lássuk, milyen helyzetekben vetheted be a zenét:

  • Süsd el a fegyvered: minden 4. ember vallott már szerelmet valakinek egy közösen hallgatott dal közben. Ha elkaptak az érzések, a zene lehet az elsődleges szárnysegéded.
  • Izzítsd fel a szexuális életed: a legtöbben azt mondják, hogy a zene sokkal jobbá teszi a szexet (59%), és még kalandvágyóbbá is teheti őket az ágyban (56%).+
  • Lépj túl rajta: új trendként virágzik a szakítás ünneplése, ezt tapasztalta a Pinterest is, ahol a „válási parti ötletek” és a „szakítós torta” keresések 55, illetve 100%-kal nőttek idén a tavalyi évhez képest. A zene lehet a legjobb módja annak, hogy túljussunk egy szakításon, vagy hogy megfelelő hangulatot varázsoljunk a fájó szívek partijára. A Sonos kutatásában az emberek 63%-a nyilatkozott úgy, hogy a zene segített a mentális egészsége megőrzésében, és 60%-uk egyetértett azzal, hogy a zene csökkentette a szorongását*.
  • Ne feledkezz meg a hangminőségről: függetlenül attól, hogy mi ad okot az ünneplésre az idei Valentin napon, a hallgatók többsége (82%) szerint egy jó hangrendszer élvezetesebbé teheti az összejövetelt.*

Azok számára is van egy jó hírünk, akik még nem tudják, milyen hangulatban ünnepelnek. Miután a Sonos-szal egy többszobás hangrendszer építhető fel, így igény szerint minden szobában más-más zenét játszhatnak le vele, és egész nap jól érezhetik magunkat.

Hangszórók, amelyek feldobják a hangulatot

A Sonos számos olyan terméket kínál, mint a One, a Roam és a Beam, amelyekkel könnyedén megteremtheted a tökéletes Valentin napi hangulatot otthon vagy a szabadban.

 

 

 

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top