Csajok Magazin

Yolo food, a diabéteszes kismamák mankója

A leendő anyukáknak nem csak a hullámvasút szerű érzelmeikkel kell megküzdeniük, hanem az étvágyukkal is. Néha kifejezetten kihívást jelent ellenállni a szénhidrátoknak, cukroknak, és odafigyelni az egészséges táplálkozásra, hiszen a hormonok változásával furábbnál furább kívánalmak gyötrik a leendő édesanyákat. Sajnos, sokszor még így sem kerülhető el a terhességi diabetes kialakulása ami, sokszor váratlanul érinti a leendő anyukákat.

A cukorbeteg kismamák többsége kétségbeesik a diagnózis hallatán, hiszen hirtelen azt sem tudják mit ehetnek, hogyan kell számolni az elfogyasztható szénhidrát mennyiséget. Fontos, hogy tudják, van segítség! A Yolo Food egy olyan étrendet, és egyben menüt dolgozott ki (ebéd és vacsora), amit az inzulinrezisztensek és akár a diabéteszes kismamák is beilleszthetnek a mindennapjaikba, egyéni toleranciájukat figyelembe véve. Pár ismérve a diétának: sok zöldség, alternatív gabonák, hozzáadott cukor kerülése, állati fehérjeforrás jelenléte, kiszámolt tápérték, melyek különösen fontosak a várandósság alatt kialakult cukorbetegségben szenvedők és az inzulinrezisztensek számára.

Sokan maguktól is próbálják tartani a szénhidrát diétát, így minden vásárlást, főzést gondos tervezgetés és számolgatás előz meg, ami nem csak időt vesz el, de nap mint nap az ember orra alá dörgöli, hogy bizony nem mindent ehet meg, amit megkíván.  A kiszámolt tápérték miatt viszont nem kell órákat tölteni a számolgatással, vásárlással, és főzőcskézéssel. 160g diéta menüje olyan étrendet tartalmaz, ami segíthet kordában tartani a vércukorszintet. A vitaminban gazdag ételek nem csak a kismamák számára jelentenek fontos, kiegyensúlyozott táplálékot, hanem a pocakban növekvő baba számára is.  A Yolo Food friss alapanyagokból, és diétakompatibilis élelmiszerekből varázsol ínycsiklandó fogásokat. Nem csak megtervezi a menüt, hanem lépésről lépésre végigkíséri, egyesével csomagolja, és dísziti a minőségi alapanyagból készült ételeket, amikből természetesen nem hiányozhat a cukormentes desszert sem. A házhoz szállított kész étel leveszi a kismamákról a terhet. A menü a honlapon jól követhető, így akár több napi rendelés is előre betervezhető.

www.yolofood.hu

 

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top