Csajok Magazin

Világmárkák egy karnyújtásnyira

Calvin Klein, Guess, DKNY, Ralph Lauren. Ezek azok a márkák, amelyeket mostantól már elérhető áron vásárolhatunk meg a város központjában is. Hiszen a Széna téren található bevásárló központtól mindössze néhány percnyire található az az üzlet, mely nemrég nyílt és hozta el nekünk e neves divatmárkák ruhadarabjait.

Az outlet szó hallatán sokaknak a városhatárán található bevásárló komplexumok jutnak eszükbe, ahol hosszú órás keresgélés után sem találja meg az ember a keresett darabot. Ám ebben a kis ékszerdobozban a hetente megújuló, egyedi ruhák közül válogathatunk. Amerikából érkeznek és az egyedi daraboknak köszönhetően valóban azoknak is érezhetjük magunkat, hiszen nem fog szembe jönni velünk egy ruhadarabunk sem. Aki betér, szakmai segítséget éppúgy kap, mint kedves, udvarias kiszolgálást, ami valljuk be, igazán jól tud esni a bevásárló központok eltömegesedése után. Az üzletben női ruhákat, sportostól az elegáns viseletig, illetve márkás gyermek ruházatot is találunk, kisbaba kortól egészen 12, 13 éves korig.

A szezonális darabokon kívül, az előző szezon ruháit az outlet árakhoz képest is olcsóbban szerezhetjük be. A 20-50%-os árengedményekbol további törzsvásárlói kedvezményeket is kaphatunk. A mai tömegmédia hatására egyre nehezebb megtalálni saját stílusunkat, ízlésünket. Nem az egyediséget sokkal inkább a tömegbe való beillszkedést hangsúlyozzák, mindezt természetesen úgy, hogy észre sem vesszük. Az ehhez hasonló önálló, színvonalas üzletek azonban talán segítenek egyedivé varázsolni, nem csak ruhatárunkat, de ezzel együtt személyiségünket is. A hatalmas bevásárló központok helyett nézzünk szét a városban és találjuk meg az ízlésünkhöz közel álló kisebb üzleteket, elkerülve a tömeget, zsúfoltságot.

Ezentúl már nem csak álmodozhatunk márkás ruhákról, hanem valóban elérhető áron be is szerezhetjük azokat.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top