Csajok Magazin

Vérfertőzés a királyi családban?

Vilmos herceg és menyasszonya, Kate Middleton közös felmenőjére bukkantak történelemkutatók, amely különös kilátásba helyezi románcukat és közelgő esküvőjüket.

(forrás: http://www.nana.hu)

Váratlan fordulatot hozott Vilmos herceg és menyasszonya, Kate Middleton életébe történelemkutatók azon felismerése, hogy a két szerelmest rokoni szálak fűzik össze. A kutatások alapján távoli unokatestvérek.

A közös felmenő kiléte tovább borzolta a kedélyeket, ugyanis az a Sir Thomas Leighton kapcsolja össze a két családot, aki a XVI. században hidegvérű gyilkosságairól volt hírhedt. Leighton I. Erzsébet zsoldos katonájaként szolgált, de annyira a vér látványának rabjává vált, kegyetlensége olyan méreteket öltött, hogy a királynő megfosztotta katonai rangjától. A döntéséhez hozzájárult az is, hogy a rettegett katona a brit uralkodó unokatestvérét vette feleségül. Erzsébet a rangfosztást követően Guernsey-sziget kormányzásával bízta meg, ahol a sziget vérszomjas diktátoraként uralkodott.

A különös rokoni kapcsolatról mindeddig azért nem lehetett tudni, mert a királyi írnokok abban az időben megsemmisítettek minden feljegyzést Lighton-nal kapcsolatban, hiszen híre rontotta a hatalom megítélését. A spanyol történelemben azonban nyomott hagyott a zsarnok, uralkodó családhoz fűződő viszonya, amit a kutatók meg is szellőztettek, kiverve ezzel a biztosítékot a botrányoktól minduntalan hangos királyi udvarban.

Ezek után megindultak a találgatások nem csak Angliában, de az egész világon is, hogy vajon hatással lesz-e az új fejlemény Diana nagyobbik fiának kapcsolatára, derékba törheti-e Vilmos és Kate esküvői terveit?

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top