Csajok Magazin

Venni, vagy nem venni?

Megvegyük a mellszívót előre, vagy ne?

Szinte minden kismama a harmadik trimeszter idején már tervezgeti, mit is vegyen meg előre és mi az, ami ráér a születés után. Sok mindent meg lehet venni előre, amire biztosan szüksége lesz, akár már a kórházban is. Nagyon sok bababolt, áruház ajánl kezdő szetteket, de egyedi igények szerint is összeállíthatjuk ezt. Amire biztosan szükség lesz, az a mellszívó (lehet kézi vagy elektromos), sterilizáló (mikrohullámú vagy elektromos), megfelelő méretű, kellően rugalmas és jól szellőző melltartó, melltartóbetét (mosható vagy eldobható), bimbóvédő krém (ajánlott speciálisan mellbimbó kezelésére készült krém), anyatejtároló eszközök (választható pohár vagy zacskó).

 A legnagyobb dilemma mégis az, hogy megvegye a mellszívót előre, mi lesz, ha túl kevés az anyatej, vagy egyáltalán nem termelődik.

Minden kismama szeretne szoptatni és megpróbál mindent megtenni, hogy ez sikerüljön. A szoptatás az újszülött és a csecsemő táplálásának a legegyszerűbb és legtermészetesebb módja.    Az anyatej minden, a baba növekedéséhez és fejlődéséhez szükséges tápanyagot tartalmaz, hőmérséklete mindig megfelelő, mindig csíramentes és – ami még nagy előnye – mindig „kéznél van”. Mindezeken túl, messze többet jelent a csecsemő táplálásánál, fontos lelki kapocs az anya és gyermeke között. Ahhoz, hogy minden feltételt biztosíthasson, szüksége van egy mellszívóra, amely segít az anyatej beindulásánál, a szoptatás után még a mellben maradt anyatej lefejésében és az anyatej termelődés fenntartásában is.Az a kérdés is mindig felmerül, hogy kézi vagy elektromos mellszívót vegyen? Sok anyatej lesz, vagy kevés? Bírja majd a csuklója, vagy szüksége lesz elektromos mellszívóra?                                               

Ne keseredjen el akkor sem, ha mégsem termelődik elég anyatej, vagy egyáltalán nem indul meg a tejelválasztás, habár mindent megtett ennek érdekében. Vannak dolgok, amik nem rajtunk múlnak.                                               

Ezekre a kérdésekre van egy egyszerű, de annál nagyszerűbb javaslatunk. Teljes biztonsággal vásárolja meg előre a Philips AVENT Natural kézi mellszívót, és a vásárlás napjától számított 100 napon belül visszaviheti a vásárlás helyére, amennyiben sértetlen és bontatlan a csomagolás, és választhatja az elektromos mellszívót, vagy bármi mást helyette, amire szüksége lesz, vagy visszakaphatja a vételárat. Így semmilyen kockázatot nem vállal, bármi is történjen, de mégis kéznél lesz egy mellszívó, amit azonnal használhat, ha szüksége lesz rá, vagy beviheti magával a szülészetre.

Ezért a címben feltett kérdésre, a válasz: Venni!

 

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top