Csajok Magazin

Végleges szőrtelenítés

Tényleg létezik?

Az első gondolat a végleges szőrtelenítés hallatán mindig ugyanaz: Ilyen biztosan nem létezik!

Pedig igen! Végleges, hiszen azok a szőrszálak, amelyeket a nálunk található orvos-esztétikai diódalézeres szőrtelenítőgéppel végzünk, valóban végleg eltűnnek a kezelések sorozata alatt. Viszont azt is érdemes tudnod, hogy az emberi szervezet folyamatosan növeszt új szőrtüszőket, amelyekből új szőrszálak alakulhatnak ki.

A folyamatos és tartós simaság fenntartásához nálunk emlékeztető kezelésekre is van lehetőséged, amelyet évente javaslunk egy-két alkalommal. Sok mítosz és legenda járja körül a végleges szőrtelenítést. Nem lehet világos szőrre alkalmazni, nem lehet nyáron végezni a kezeléseket, vagy éppen nem lehet napozni a kezelést követő hónapokban. Szerencsére az EverDermLaser Centerben mindezeket elfelejtheted!

Nálunk valóban minden szőr és bőrtípust tudunk kezelni, amennyiben a szőrszálad egy árnyalattal sötétebb, mint a bőröd színe. Egyetlen kivétel az ősz szőrszál, hiszen a lézerfényt a szőr melanin tartalma nyeli el és juttatja le a mátrix sejtekig, ahol a hatását kifejtve elpusztítja a szőrtüszőt. És mindössze a kezelést megelőző és követő 5 napon nem napozhatsz.

 

Hogyan kezdhető el a kezelés?

A kezeléseket nem lehet sürgetni, hiszen a szőrnövekedésnek vannak különböző fázisai. Ha a legjobb időrendben, és a megfelelő paraméterekkel kezeljük a területet, az eljárás hatásos. Mindenképp egy konzultációval szükséges kezdened, ahol a Fitzpatrik skála segítségével pontos szőr és bőrtípust tudunk megállapítani, elindítva a vágyott simaság felé vezető úton.

Kíváncsi vagy neked milyen a bőrtípusod?

1133 Budapest, Tutaj utca 8.

Telefon: 06 (70) 885 9494

www.everdermlaser.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top