Csajok Magazin

Vége a tökéletes farmerért vívott küzdelemnek.

A Levi’s® bemutatja a Levi’s® Curve ID-t, a forradalmasított női fazonokat.

Világszerte sok nő gondolja úgy, hogy tökéletes farmert találni sokkal „fájdalmasabb” küzdelem, mint a teljes fazongyanta. A női farmerek történelmében, skinny-, testhezálló-, bő- vagy egyenes szárú farmerek százai ígérték a lábak hosszabbítását, a fenék kiemelését, és a derék hangsúlyozását, de ezek időről időre mind csalódást okoztak. Olyannyira, hogy sok nő azt hiszi, hogy a tökéletes farmer nem is létezik.

Statisztikai adatok szerint, a nők 87%-a szeretne olyan farmert találni, ami jobban áll, mint a jelenlegi nadrágja, és csak a nők 28%-a gondolja úgy, hogy a farmerjeik úgy lettek kialakítva, hogy bármilyen alkatú nőnek jól álljanak.

A vásárlás okozta küzdelemnek és az ezzel kapcsolatos frusztrációnak ezennel örökre vége!
A Levi’s®-nél mostantól mindenki talál magára való nadrágot.

Az elmúlt évek legnagyobb, világméretű női testalkat kutatásának befejeztével, a Levi’s®, a denim farmerek feltalálója, bemutatja a LEVI’S® CURVE ID-t: új, egyedi fazonokat felsorakoztató kollekcióját, melyet 60.000 nő bevonásával testalkat kutatása alapján alkotott meg. A 60.000 résztvevős felmérésben háromdimenziós felvételeket készítő testscannerek segítségével három alapvető női testalkatot különböztetett meg a Levi’s®. Ennek az úttörő felmérésnek köszönhetően a Levi’s® kifejlesztette egyedülállóan új fazonú nadrágjait, a Levi’s® Curve ID-t, mely a legmodernebb és legnőiesebb fazonú kollekció a farmerek történetében.

A Levi’s® ezzel olyan vadonatúj világ-klasszis fazonú kollekciót mutat be, mely örökre megváltoztatja a nők farmerekhez kötődő kapcsolatát. A farmerek történelmében most először ezeket a farmereket tényleg a „valódi” nők testalkatának figyelembevételével tervezték meg. A farmernadrág feltalálójától származó új női farmereket a legjobb minőségű farmeranyagból készítették és olyan a fazonúak, amire eddig minden nő vágyott.

 

A Levi’s® Curve ID az alkatot, nem pedig a méretet ünnepli, így a nőket többé nem derék méretük szerint határozza meg.

A Levi’s® Curve ID farmerek három különböző fazonban kaphatók – Slight, Demi és Bold Curve kategóriákban.

A ‘Slight Curve’ fazon körülöleli a derekat és kiemeli a formákat. A Victoria Beckham típusú lányok alkatára fejlesztették ki. A comboknál szűkített, a popsit tökéletessé formálja. Kapható slim fit változatban szűk szárakkal. Várhatóan ez a farmer lesz a Levi’s® egyik szimbóluma.

A ‘Demi Curve’ fazon kiemeli a hölgyek arányait, formálja a derekat, finomítja az alkatot. Az Uma Thurman típusú lány alkatára fejlesztette ki a Levi’s®. Ez a világ-klasszis fazon, skinny, egyenes, skinny bootcut fazonokban és 11 különféle színben kapható.

A ‘Bold Curve’ fazon az igazi női formák előtti tisztelgés és a nőies vonalak ünneplése. A Beyonce típusú lányoknak ajánljuk. A derekat körülöleli, nem áll el a háton és nem vág be sehol sem. Kapható egyenes, skinny, skinny bootcut fazonokban és a Levi’s® prémium kiképzések teljes skálájában, beleértve a szuper menő „fekete gyöngy” és a dögös „kék homok” árnyalatokat.

A Levi’s® Curve ID farmerei az egyetlen olyan farmer, amire valaha is szükséged lehet.

Bodonyi Andrea
Próbafülke Produkció
bodonyiandrea@pfp.hu
30/413-07-14

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top