Csajok Magazin

Vásároljon szépséget!

Az ARCulat Szépségstúdió Budán, a déli pályaudvartól néhány perces sétára, kiváló parkolási lehetőséggel rendelkezik. Gyertyafény és halk, realaxáló zene mellett a testen kívül a lelket is ápoljuk. A legmodernebb, legeredményesebb és legmegbízhatóbb márkákat kínáljuk vendégeinknek. Nincs várakozás, a vendéget nem zavarják más vendégek, legalább pár órára teljesen meg tud feledkezni a mindennapok gondjairól, a kezelések után megújulva folytathatja életét.

Vásároljon szépséget, ajándékozza meg szeretteit vagy Önmagát! 

ARCulat Szépségstúdió, a test és arc teljes körű szolgálatában.

24 karátos exkluzív arckezelés Japánból 

Az UMO japán cég arckezelő rendszerénél az eljárás alapja a Gamma PGA és egy nanotechnológiát használó hideggőzölős gép együttes használata. Hidratáló képessége tízszerese, mint a Hyaluron savnak,  hétszer kisebb molekulaméret a bőrbe jutásnál. A kezelés eredményeként üde, fiatalos megjelenésben lesz részünk, a ráncok kisimulnak. Most ajándék Lift6 kezeléssel és egy 5000 Ft-os testkezelési ajándékutalvánnyal kedveskedünk vendégeinknek az aranykezeléshez.

Mélyhámlasztás

A Green-Peel gyógynövényes mélyhámlasztással a heges, foltos, aknés, napfény által károsodott bőrtípust lehet eredményesen kezelni. Eltávolítja az elhalt felső bőrréteget, ezáltal csökkenti  a hegek, ráncok, tágpórusok mélységét, halványítja a pigmentfoltokat, szabályozza  a faggyútermelést, javít a problémás bőrök állapotán, felfrissíti az elöregedett bőrt. 5 nap alatt lehámlik a bőr, és teljesen új bőr képződik helyette.  

 

LPG – endermologie 

 A kezelés mindössze 35 percet vesz igénybe heti két alkalommal, nem pedig 2-3 órát, mint a  többi testkezelő sorozatnál. A kezelés alatt végig egy kezes-lábas ruhát visel a vendég, éppen ezért a nagyon szégyenlős vendégek is bátran belevágnak a kezelésbe. Vendégeink ingyenesen kipróbálhatják a kezelést függetlenül attól, hogy vásárolnak bérletet vagy sem. (az ingyenes kipróbálási lehetőség értéke 6000 Ft.)

Regen – a tripoláris rádiófrekvencia ereje

Már az első kezelésnél meggyőző eredményeket láthat. Egyszerre kezeli a mélyen fekvő és felületi zsírrétegeket, valamint igen pontos bőrmelegítést végez nagyon kis energiával és fájdalommentesen, így azonnal kisimítja és feszesíti a bőrt.

Folyamatos akciókkal kedveskedünk vendégeink részére. Az újság felmutatója 20% kedvezményben részesül a testbérletünk árából.

 További információ és bejelentkezés:

ARCulat Szépségstúdió, Budapest XII., Ráth György u.6.

 www.arculatstudio.hu,

 e-mail: kozmetika@arculatstudio.hu

 Tel: 06-1/225-31-85,

 06-30/294-34-43

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top