Csajok Magazin

Vámpírszérum kezelés

Drakula terápia, avagy bőrfiatalítás hozott anyagból – A bőr ránctalanítását napjainkra forradalmasította – az Amerikában nemes egyszerűséggel a divatos filmhősök után elnevezett – ún. „vámpír szérum” kezelés.

E furcsa kifejezés alatt azt értjük, hogy a ráncokat a páciens saját véréből nyert vérszérummal, más néven vérplazmával kezeljük. Az eljárás legnagyobb előnye, a korábbi készítmények alkalmazásával szemben, hogy teljesen természetes, sőt testazonos anyagot használunk, így az semmilyen allergiás reakciót nem okoz!  A saját vérből előállított, vérlemezkékben gazdag plazma, ún. PRP hatására a bőrben több rugalmas rost fog képződni és nagyobb mennyiségű hyaluronsav választódik ki, melyek a bőr rugalmasságáért és feszességéért felelősek.

Ugyan ezen az alapon lehet csökkenteni a zavaró striákat és kezelni a rosszul gyógyult hegeket is.
A Drakula terápia  során a vendégtől kevés vért veszünk, majd egy berendezés segítségével szétválasztjuk a vérsejteket a plazmától. A PRP-t ezután hajszál vékony tű segítségével, a ráncok, striák csökkentésére a bőrbe fecskendezzük. A kezelés hatása hónapokig tart és esztétikailag remek eredményt ad.  Vámpírszérum kezelés végezhető az arcon, a nyakon, a dekoltázs területén, a kézfejeken, ill. a hasfalon és a combokon. Pomázi sebészeti rendelőnk azon kevés helyek közé tartozik, ahol elsők közt alkalmazzuk a plasztikai sebészet e műtét nélküli remek újítását.

Dr. Gajdos Gábor
Sebész szakorvos

Euritmia-Medic sebészeti rendelő
2013. Pomáz, Jankovich Gyula u.2.
(Kőhegy Patika emelete)
www.gyogykozpont.hu
sebeszet@gyogykozpont.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top