Csajok Magazin

„Vámpír szérum kezelés”, avagy ráncfeltöltés hozott anyaggal

Előző havi cikkünkben a botox injekcióval történő ránctalanításról írtunk, ami elsősorban a homlokon és a szemek körül alkalmazható veszélytelenül.

Az orr és a száj közötti ill. körüli ráncok botoxozása olyan fontos izmok működését is gátolhatja, amelyek kiesése eltorzítja az arcot, vagy zavart okozhat a szem, vagy a száj zárásában. Ezért az orr és száj közötti erős redő, vagy a száj körüli ráncok esetében, nem a mimikai izmokat bénítjuk, hanem a ráncokat igyekszünk minél tökéletesebben feltölteni. Eddig, a ráncok elsimítására leggyakrabban kötőszöveteink egyik fontos építőkövének számító, természetes, vagy mesterséges hyaluronsav készítményeket használtunk.

A ráncfeltöltést napjainkra forradalmasította – az Amerikában nemes egyszerűséggel a divatos filmhősök után elnevezett – ún. „vámpír szérum” kezelés. E furcsa kifejezés alatt azt értjük, hogy a ráncokat a páciens saját véréből nyert vérszérummal, más néven vérplazmával töltjük fel. Az eljárás legnagyobb előnye, a korábbi készítmények alkalmazásával szemben, hogy teljesen természetes, sőt testazonos anyagot használunk, így az semmilyen allergiás reakciót nem okoz!

A ránctalanítás során a vendégtől kevés vért veszünk, majd egy berendezés segítségével szétválasztjuk a vérsejteket a plazmától, majd ez utóbbit hajszál vékony tű segítségével, a ráncok feltöltésére, a bőr alá fecskendezzük. A kezelés hatása hónapokig tart és esztétikailag remek eredményt ad. Pomázi sebészeti rendelőnk azon kevés helyek közé tartozik, ahol elsők közt alkalmazzuk a plasztikai sebészet e remek újítását.

Dr. Gajdos Gábor
Sebész szakorvos

Fotó: www.gyogykozpont.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top