Csajok Magazin

Válik Jennifer Lopez

Jennifer Lopez (42) önbecsülése nagyban hozzájárult ahhoz, hogy kiszálljon hét évig tartó házasságából. Az énekes-színész és ugyancsak énekes férje, Marc Anthony közleményben jelentette be, hogy hét évig tartó házasságukat felbontják.

„Úgy döntöttünk, véget vetünk a házasságunknak. Nagyon fájdalmas döntés volt, de barátságosan válunk el” – nyilatkozta JLo. Minden ügy tekintetében baráti egyezségre jutottunk.

Tehát már meg is egyeztek ikergyerekeik elhelyezéséről, és láthatásáról. Max (3) és Emme (3) nyilvánvalóan édesanyjuknál maradnak. Számukra épp oly meglepő lehet a hír, mint Lopez és Anthony rajongói számára, hiszen a Puerto Rico- i származású sztárpárt nemcsak a spanyol ajkúak tekintették példaképnek.

Lopez azt is elmondta, hogy mind ő, mind a férje keményen dolgoztak, hogy mentsék ami menthető.
„Néha csak nem működik a dolog, és ez szomorú. Továbbra is optimistán állok a szerelemhez, sőt, hiszek benne.”
Jen ismeri saját erősségeit, s alig várja az előtte álló kihívásokat. A legtöbbet szeretné kihozni magából mint anya, énekesnő, és ember.

És mindenki találgat. Lopez meztelenkedni fog készülő filmjében, sőt, a következőben is leveti a melltartót. A Life And Style magazin forrása szerint ezt férje nem tűrte. Tény, mióta házasok, J.Lo egyetlen filmjében sem pucérkodott. Bennfenntesek szerint az énekes színésznő régóta tervezte a lépést.

Fotó: www.zimbio.com

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top