Csajok Magazin

Válassz téli esküvőt!

A legkevesebb esküvőt télen szervezik. Nem értem miért, hiszen a téli esküvők akár a legszebbek is lehetnek a világon. Az alábbiakban bemutatjuk mennyi előnye lehet annak, ha télen szervezed az esküvődet és mennyi csodálatos ötlet valósítható meg egy téli esküvőn.

A téli esküvő jellegzetes színe a zöld és a piros. Ezek tökéletesen kiemelik a téli témát, de vigyázz ne vidd őket túlzásba, mert akkor karácsonyfához hasonlít majd a terem, és gondolom nem ez a cél.

Téli esküvői virágok

Ne hidd azt, hogy télen nem használhatsz virágokat. Dehogynem. A vörös rózsa tökéletesen illik az évszakhoz, valamint az amarillisz és a kála is jó választás. Kereshetsz olyan esküvői virágokat is, amelyek télen nyílnak, de az évelő virágok is nagyon közkedveltek, mint például a hortenzia és a boglárka. Függetlenül attól, hogy melyiket választod, egy fehér szalaggal átkötve mindegyik jól mutat a téli esküvői asztalon.

Esküvői meghívók

A téli esküvői meghívók mindig nagyon érdekesek. Mivel a téli esküvőket többnyire bent tartják, a meghívók általában elegánsabbak szoktak lenni. Készíts például báli meghívóhoz hasonlót.  Keress sötétebb árnyalatokat, például a tengerkék és a padlizsán szín tökéletes választás. Ha a meghívó színe padlizsán, a boríték színe legyen például ezüst. Ha ezeket a színeket a díszítésbe is beleviszed, azzal klasszikus hangulatot teremtesz.

Esküvői dekoráció téli esküvőre

A téli esküvői asztaldíszek legyenek romantikusak és sugalljanak melegséget. Jó ötlet például a gyertya. Ez romantikus légkört és bensőséges hangulatot teremt. Díszítheted az asztalokat átlátszó kristályvázákkal is. Ez egy kicsit behozza a kinti hideg időt. A vázákba gyertyákat is tehetsz, lehetőleg olyanokat, amik nem melegszenek fel. Ezáltal a teremnek klassz kinézete lesz.

Esküvői zene

A téli esküvőre nem nehéz zenét találni. Játszhat valaki zongorán, amíg a vendégek a menüt fogyasztják. Ez nem csak elegáns, de igazi különlegességnek is számít, amit a vendégek biztosan értékelni fognak majd. Később tehetsz fel olyan zenét is, amire lehet táncolni.

Esküvői ételek és italok

A téli esküvői süteményeket díszítsd piros és zöld szalagokkal. Készíthetsz hagyományos esküvői süteményeket is, de ha valami különlegességet szeretnél, annak sincs semmi akadálya. Készíts valamilyen téli ritkaságot vagy bármi más érdekes dolgot. Ne feledd, ez a te esküvőd, azt teszel, amit csak akarsz.

Szolgálhatsz fel forró italokat, ami melegséget hoz a téli éjszakába. Például választhatnál forró csokit vagy almabort. A szaké is igazi különlegességnek számít egy téli esküvőn. Ez japán rizsbort és vodkát tartalmaz. Kristálycukorral behintett peremű poharakban szervírozd.

Ha azt szeretnéd, hogy az esküvőd különleges legyen, olyan ami eltér a szokványos esküvőktől, akkor ünnepeld életed Nagy napját télen. Az esküvő tökéletes alkalom, hogy életre keltsd elképzeléseid és ha szereted a telet, miért ne tarthatnád az esküvőt télen? A téli esküvők egyre népszerűbbek manapság, sokan esküsznek ilyenkor, hiszen nem kell attól tartani, hogy foglaltak a vendéglők, a termek.

Forrás és fotók: www.alompar.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top