Csajok Magazin

Vákuummal és infrával a narancsbőr ellen

Ha szeretnél tenni az egészségedért, a jobb kedvedért, az önbizalmadért, a vonzerődért, akkor számolj le a narancsbőrrel ezzel az új technológiával! Szalonunkban két Body Space Vacu Therm gépen formálhatod a testedet.

Egy átlagos 65 kg-os nő kb. 300 kalóriát éget el 30 perc kocogással. Gépeink segítségével ennek akár a háromszorosát dolgozhatod le ugyanennyi idő alatt!

Budapest XVIII. kerületben az egyetlen hely az Alakszobrász Testformáló Szalon, ahol kipróbálhatod a Vacu Therm Body Space futógépet és elliptikus trénert.

Könnyen megtalálhatsz minket Pestszentlőrincen az Üllői út 365. szám alatt, a 136-os busz és az 50-es villamos Margó Tivadar utcai megállójánál. Az üzlet előtti parkolóinkat ingyenesen használhatod.

Mi az a Vacu Therm?

A legmodernebb és leghatékonyabb technológiák egyike, amely megszűnteti a cellulit (narancsbőr) elsődleges okait – a gyenge bőrt és a bőr alatti szövetek alacsony vérellátását.

Ezt infralámpák és vákuum együttes erejével éri el. A meleg fény hatására felgyorsul a nyirokkeringés, segítve a test méregtelenítését, emellett jó hatással van a szervezet zsírbontó képességére is. A vákuum a vérkeringést serkenti, javítja a szövetek vérellátását, ami a hagyományos sportoláshoz képest gyorsabb zsírégetést eredményez.

A gépek paraméterei (vákuum erősség, gyorsaság) szabályozhatóak, így kezdőktől haladókig mindenki beállíthatja a számára megfelelő fokozatot.

Tapasztalatok azt bizonyítják, hogy 20 alkalom után jelentősen csökken a felesleges zsír a has, a comb és a fenék területén, ezáltal karcsúbb alakot érhetünk el, megerősíthetjük izmainkat és formálódhatunk, a puha, rugalmas bőr pedig hónapokon át látható marad.

Gépeink azoknak is hasznosak, akiknek kevés idejük van az állandó testmozgásra. Egy alkalom 30 perc, ami karbantartja izmainkat, kellemesen elfáraszt és javítja a kondíciónkat.

Vendégeinknek mindenben igyekszünk segíteni. Az edzésekhez fólianadrág és alakformáló, cellulit csökkentő krém jár a még látványosabb hatás eléréséért.

Öt és tíz alkalmas bérletünk mellé minden hónapban más-más kedvezménnyel könnyítjük meg a döntést a mozogni és fogyni vágyóknak!

A bejelentkezők hívásait a 06(1)6034717-es telefonszámon fogadjuk, de vendégeink kényelmesen, online is foglalhatnak időpontot a www.alakszobrasz.com honlapunkon.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top