Csajok Magazin

Utolsó simítások a strandszezonra

Még tavaszias, változékony az idő, és ha nem is érződik vészesen közeleg a nyári napsütéses szezon

Amikor előkerülnek a leheletnyi ruhadarabok és a nagy mumus, a bikini is.  Ha csak pár centi hiányzik, hogy a tavalyi csúcsformádat hozd, akkor nincs még semmi veszve, még mindig van időd arra, hogy formába lendülj és leadd azt a pici felesleget, ami a téli hónapokból rajtad maradt. Vágj bele most az alakformálásba! Alább olvashatod Szabó Melinda többszörös IFBB Fitness világbajnok és Arnold Classic győztes tanácsait, hogy neked csak a nyaralásod megszervezésére legyen gondod és eszedbe se jusson a tavaszi diéta pánik.

Ha már csak egy-két hónapod maradt a végső simításokra, akkor a következő tippek segíthetnek, hogy csúcsformába kerülj a fesztivál- és strandszezonra:

A sikeres diétának az a titka, hogy tartsd magad a heti (legalább) háromszori mozgáshoz és mondj nemet a váratlanul rád törő nassolási vágyra. Mivel a hirtelen jelentkező éhség a vércukorszint csökkenésével függ össze, ezért a testtömeg csökkenéshez vezető leghatékonyabb út ennek befolyásolása Ebben lehet segítségedre a Thermo Drine kapszula, amit én is évek óta használok a versenyekre való felkészülés alatt.

A kapszula tartalmaz krómot, ami hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához. Ha ugyanis a vércukorszint nem ingadozik, akkor nehezebben alakul ki hirtelen éhség is, így könnyebben tudod tartani magad a diétás elhatározásaidhoz. Tartalmaz továbbá koffeint, zöld-tea kivonatot, valamint L-Carnitine-t, ami az emberi szervezetben is megtalálható természetes anyag. Hogy mire jó? Például segíthet a legnagyobb kalóriatartalmú energiahordozók, a zsírok mobilizálásában. Így támogathatja az aktív életmódot és erőnléti céljaidat. Mert ugye azt mindenki tudja, hogy mozgás nélkül nincs hatékony testformálás! Ha már energiát tesztek a fogyókúrába, akkor tegyétek azt úgy, hogy sokáig látható legyen az eredménye, akár egész nyáron át.

A diéta során tehát a legfontosabb, hogy összehangoljuk a mozgást, a táplálkozást egy valóban hatásos táplálék-kiegészítővel.

„Ha megbízható és hatékony támaszra vágytoka tavaszi alakformálás alatt, akkor szedjétek a THERMO DRINE kapszulát naponta, közvetlenül az első étkezés vagy a reggeli edzés előtt. Jól bevált társ a gyors diéták kiegészítésére!”- mondta Melinda, a BioTech USA szponzorált versenyzője.

BioTech USA

A BioTech USA 1999 óta értékesít sportolók és az egészségükre odafigyelők számára minőségi étrend-kiegészítőket. Több mint 400 alkalmazottal, közel 110 franchise üzlettel és 52 országra kiterjedő forgalmazói hálózattal a sportcélú étrend-kiegészítők piacának fontos szereplői vagyunk.

A minőségi szolgáltatás és minőségi termékek biztosítása érdekében a BioTech USA csapatának valamennyi tagja képzési programokon vesz részt táplálkozás, sportcélú étrend-kiegészítők és sporttudományok terén. A BioTech USA 330 különféle terméket kínál, amelyeket folyamatos fejlesztéssel és innovációval egyre tovább finomítunk. Minden termék szabályozott környezetben, biztonságos, doppingmentes és gondosan válogatott összetevőkből készül.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top