Csajok Magazin

UTOLSÓ FIGYELMEZTETÉS:

Unod már a sokat ígérő diétákat, melyek rövidtávon ugyan fogyasztanak, de hosszútávon nem tartható az eredményük?

Szeretnéd, hogy az idei nyár a legjobb formában találjon? Akkor itt az idő, hogy lendületet vegyél! Mutatjuk a legjobb módszereket, ráadásul az elhatározásod mellé 10%, 20% vagy akár 33% kedvezményt is biztosítunk.

10 kiló mínusz

Toman Diet

Számtalan diéta közül nem véletlenül emelkedik ki a TomanDiet nevű fehérjediéta, mely saját fehérjetermékeivel bizonyította: lehetséges lefogyni éhezés és önsanyargatás nélkül is. Fontos ehhez, hogy a diéta ne legyen unalmas – sok esetben éppen azért „esnek bűnbe” a különböző diétákat követők. Ezért a Tomán Diet gondoskodott a változatos ízvilágról, több száz terméke között a levesektől a desszertekig. A diéta mindig személyre szabott, dietetikussal történő egyéni konzultációk kísérik végig, melynek során a cél egy új, kiegyensúlyozott életmód kialakítása, ami a diéta után is tartható. A most elkezdett Toman Diet programnak köszönhetően nyár elejéig pont 10 kilóval leszel kevesebb.

5 centivel kisebb körfogat

Power Plate

A Power Plate edzőgép alapja a 3 dimenziós vibráció. Az így generált intenzív izom összehúzódások akár testünk tömegének ötszörösével is hatnak az izmokra. Ez 98%-os kapacitású izommunkát jelent. A teljes hatékonyság érdekében a Power Plate edzések személyi edzővel zajlanak, így biztonságosan  és hatékonyan lehet elérni a lehető legrövidebb idő alatt a kívánt  eredményt. Ajánlott gyakoriság: heti 2-3 alkalom.

Infratrainer

A 21. század egyik legmodernebb, leghatékonyabb egészségmegőrző és alakformáló wellness gépe 50 perc alatt minimum 600-800 kilokalória égetését garantálja, ez egy 13-17 km-es futótréningnek felel meg. A wellness gép egy olyan fekvőkerékpár, mely infra vonalsugárzók és egy mágnesterápiás készülék hatását egyesíti. Edzés közben az infra sugarak behatolnak a bőr alá, belülről felmelegítik, feloldják a zsírszöveteket és felszabadítják a méreganyagokat. A kerékpározás hatására a feloldott zsír könnyen átalakul energiává, a méreganyagok egy része rögtön az izzadsággal, a többi pedig a felgyorsult anyagcsere révén távozik a szervezetből. Az Infratrainer hasonlóan gyors fogyasztó és méregtelenítő hatást ér el, mint például a hosszútávfutás, melyhez rendkívül jó erőnlét szükséges.

Infra kép alá: Tatár Csilla (műsorvezető) és Lepp Dorina (Miss World Hungary) a Zuglói Infratrainer stúdióban

Zsírbontás és bőrfeszesítés lézerrel – plasztikai beavatkozás nélkül

A TightSculpting® lézeres zsírbontás és bőrfeszesítés egyszerre alakformáló, zsírégető és bőrfeszesítő. Egy orvos-esztétikai kezelés, mely nem alkalmaz sebészi beavatkozást, nincs sem szike, sem leszívás, sem fájdalom, sem lábadozás, mégis kimagasló eredményt nyújt a kollagénrostok újrastrukturálásában. A TightSculpting nem pusztán a bőrt teszi feszesebbé, de a bőrréteg alatti zsírt is bontja, ezért kiváló megoldás narancsbőr kezelésére is.

A páciensek általában az első kezelést követően már tapasztalják a kezelt zsírréteg csökkenését, a célzott eredmény 4-6 alkalom után válik igazán láthatóvá. Ha most elkezded, éppen nyárára tűnik el a narancsbőr vagy a lesz feszesebb hasad, feneked.

Szőrözés nélkül

Képzeld el, hogy a nyári forróságban bármikor sima és selymes a bőröd. Nem kell majd borotva, gyanta, epilátor vagy egyéb időigényes macera.  A most elkezdett lézeres szőrtelenítő kezelések éppen nyár elejére hozzák meg a kívánt eredményt.  Ráadásul a kezeléseket követően fontos, hogy a kezelt testrészt ne érje tartósan direkt napfény, ezért is ideális most elkezdened.

A Geniumban a legjobb felszereléssel gyorsabb, biztonságosabb eredményt garantálunk. A hagyományos lézeres szőrtelenítő kezelésekkel ellentétben (melyek közepes vagy hosszú impulzusidejű lézeres besugárzást alkalmaznak), a Geniumban használt technológia alacsonyabb lézerimpulzusokkal működik, nagyobb hatékonysággal. A világ legjobb orvosi lézerének választott Fotona SP Dynamis lézer egy hűtőberendezéssel egészül ki, mely még nagyobb hatásfokot kölcsönöz a lézernek, maximálisra fokozza a szőrtelenítés gyorsaságát, egyben minimálisra csökkenti a fájdalomérzetet a kezelések idején.

A most elkezdett lézeres szőrtelenítés sorozat (szőrtípustól függően 4-6 alkalom) pontosan a nyári szezon elejéig jár le, és biztosít sima bőrt a nyári forróságban.

1146 Budapest, Thököly út 137. Bejelentkezés: 06 1 700 4422 (3-as mellék)

http://esztetika.genium-med.hu/

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top