Csajok Magazin

Úristen meghíztam!

49 éves vagyok, és igazi modellkarrier áll mögöttem. Én voltam az, akinek a tűsarkait egy ország láthatta plakátokon, eladtam sok farmert. Mindig fontos volt nekem, hogy jól érezzem magam a bőrömben, a szülésem után is hipp-hopp visszafogytam. 46 évesen viszont egy magánéleti válság miatt velem is megtörtént, amire sosem gondoltam volna: fél év alatt 10-12 kiló is felugrott. Szörnyű még csak belegondolni is: olyan volt, mintha 24 félkilós csomag zsírt cipelnék magammal!

Arról nem is beszélve, hogy az állóképességem nagyon rossz lett, szúrt a szívem, és állandóan fájt a derekam, a lábam. Régi gerincsérülésem miatt a helyzet még rosszabb volt, főleg, hogy taxisként napi 10-12 órát ülök, a szabadidőmet pedig inkább a fiammal töltöm, mozgásra már nem jut időm.

Utálom magam!
Majdnem három év telt így el, de amikor tavaly augusztusban belenéztem a tükörbe, azt éreztem: utálom, amit látok. Azonnal meg akartam szabadulni a kilóktól!

 

 

6 hét alatt 11 kiló
Másnap el is kezdtem a Turbó-diétát®, aztán hat hétig meg sem álltam! Ez alatt az idő alatt egyszer sem voltam éhes, és a jojó-hatás is teljesen elmaradt. Azóta minden gond nélkül tartom a súlyom, de a Turbo Slimtől nem tudnék elszakadni. Egyszerűen imádom az epres ízűt, reggelire mindig ezt iszom, és néha a vacsorám is ez!

Utánam fordulnak a férfiak!
A 75 kilómból ez alatt a másfél hónap alatt 64 lett: elértem a 167 cm-es magasságomhoz illő ideális testsúlyomat. Ráadásul mennyivel jobban érzem magam! Hihetetlenül élvezem, hogy újra utánam fordulnak a férfiak! És persze ott a hétéves fiam, akiért felelős vagyok: megnyugtató érzés, hogy mindent megtettem az egészségemért!

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top