Csajok Magazin

Ultrahangos zsírbontás

A betegségek megelőzésének, illetve gyógyításának alapja, a test alapos savtalanítása és ásványianyag-készleteinek újraépítése. Ez elsősorban természetes, bázisokban gazdag táplálkozással valósítható meg.

<$185$>A sav-bázis egyensúly eltolódása, ami manapság szinte már normálisnak számít, nemcsak az emberi sejteket pusztítja el, hanem az élet minden formáját. Az anyagcsere folyamat következtében folyamatosan savak keletkeznek a testben, amelyek még inkább felgyorsítják a sejtek pusztulását. Ha bent maradnak a testünkben, és nem semlegesítik őket bázisok –legismertebb a szódabikarbóna, és a kálium-, kalcium-, magnézium-vegyületek stb.-, menthetetlenül a legkülönfélébb betegségekhez vezetnek.

Természetellenes táplálkozási szokásaink következtében gyakorlatilag mindig túl kevés bázis van a szervezetünkben, pedig az eredetileg természet kínálta élelmiszerek nem tartalmaznak savakat, és ez túlsavasodáshoz vezet. Ehhez társul a sok stressz és bosszúság, amelyek tovább növelik a savak mennyiségét. A test mindez ellen védekezni próbál, felhasználja készleteit, azonban így leépülnek a test ásványianyagkészletei, törékennyé válnak a csontok és az erek, ami szívinfarktushoz, csontritkuláshoz vezethet.
A test túlsavasodásának legfőbb okai: a helytelen táplálkozás és étkezési szokások (cukor, alkohol, nikotin, telített zsírsavak, kémiai eredetű orvosságok, agresszió és bosszúság, stressz és feldolgozatlan lelki megterhelés).

Ultracontour-  Alakformálás külső ultrahangos zsírbontással műtét nélkül. A kezelés lényege a zsírszövetek nem műtéti úton való végleges eltávolítása, alakformálás kettős hatásmechanizmusú ultrahangos zsírlebontás által. A módszer alapja a gyógyászatban HIFU (High Intensity Focused Ultrasound), azaz Magas Intenzitású Fókuszált Ultrahang kezelés. Az UltraContour eszköz és módszer az első lehetőség a világon, mely kettős ultrahang hatást kínál a kezelőorvosnak és páciensnek. A nemzetközi szabadalom alatt álló rendszert Európa és Ázsia kiváló szakemberei tesztelték.
A kezelés első szakaszában a zsírsejtek mechanikus és hőhatás révén szétrepednek a fókusz mélységében, ez végleges zsírbontást jelent. A második szakasz során történik a kiürülés az UMD® ultrahangos nyirokmasszázs elvezetése révén.

<$188+www.ultracontour.hu$>Mi az UltraContour kezelési módszer különlegessége?
Az UltraCountour kezelés a zsírsejtek lebontásával, számuk végleges csökkentésével, nem pedig a zsírraktárak átmeneti kiürítésével fejti ki hatását. Ezáltal a klasszikus zsírleszíváshoz hasonlóan a hatása végleges, mivel a zsírszövetek ténylegesen eltávolításra kerülnek, de a környező szövetek, erek és idegek károsítása nélkül. Az UltraContour nem műtéti beavatkozás. Fájdalommentes, hatékony eljárás, ami akár az ebédszünet alatt is elvégezhető. A páciensek a kezelést követően, minden következmény és megszorítás nélkül folytathatják a munkát.
Nyirokmasszázs és hőhatáson alapuló bőrstimuláció révén a cellulitisz (narancsbőr) kezelésében is előnyös hatása van.
A kezelés időtartama változó, átlagosan 45 perc. Általában 4 -6 kezelés után kb. 3-6 cm-rel csökken a körméret, ami kb. 1 számmal kisebb konfekcióméret vásárlását teszi lehetővé. Az eredmény már 1 héttel az első kezelést követően látható.

• Teljes mértékben non-invazív testformálás végleges eredménnyel
• Fájdalommentes, nincs lábadozási idő, azonnali teljes aktivitás a kezelés után
• Helyi zsírtöbblet kezelésére, alakformálásra
• A legújabb terápiás ultrahang technológia
• Kombinált (HIFU + UMD®) kezelésen alapuló különleges módszer
• Fókuszált ultrahang alkalmazása révén végleges zsírlebontást ad szemben a nem fókuszált ultrahangos készülékekkel

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top