Csajok Magazin

Ultracontour

A nyárra és a strandszezonra mindenki tökéletes formát szeretne. Ezért is próbáltuk ki a manapság gyakran emlegetett fókuszált ultrahangos kezelést, melynek tapasztalatairól most részletesen beszámolunk.

Fontos tudni, hogy ez a kezelésforma elsősorban azon enyhén és a közepesen súlyos nőknek és férfiaknak ajánlott, akik nem tudnak megszabadulni a hason, combon, vagy csípőn megjelenő zsírpárnáktól. Az Ultracontour kezeléssel fájdalommentesen, műtéti beavatkozás nélkül tűntethetjük el a nem kívánt zsírfelesleget. A kezelés előtt, minden esetben orvosi konzultáció során szűrik ki azokat a ténytőket, amelyek kizárhatják a kezelés megkezdését. Ilyenek lehetnek például a bőr- és érrendszeri betegségek, valamint a máj működésével kapcsolatos problémák.

 

Először is néhány szót az eljárás technikai részéről. A kezelés a zsírsejteket bontja le műtéti beavatkozás nélkül kettős hatásmechanizmusú ultrahangos eljárással. Ez a kezelés úgynevezett Magas Intenzitású Fókuszált Ultrahangos fázisa. Ugyanezzel a módszerrel kezelik például az epeköveket is. Az erős ultrahang egy lökéshullámot idéz elő, amelynek következtében a kezelt területen folyékony zsírok és sejtmaradványok keletkeznek.

Az első fázisban egy kezelőfej segítségével, a speciális zselével bekent testen, megkezdik bontani a zsírsejteket a bőr alatt körülbelül másfél centiméter mélyen. A eljárásnak ezt a részét a páciens egyáltalán nem érzékeli, mindösszesen a kezelőfej puha masszírozását érzi. A második fázisban az ultrahangos nyirokmasszázzsal a folyékony zsírok eltávolítása történik a kezelt területről. Ahhoz, hogy eredményes legyen a kezelés, ez a második fázis elengedhetetlen.  A folyékony zsírokat két-három órán belül el kell távolítani, különben a megmaradt ép zsírsejtek felveszik azok nyolcvan százalékát. A páciens ebből csupán apró bizsergést érezhet, melynek erőssége állítható. Ennek a masszázsnak a segítségével a zsírok bekerülnek a nyirokrendszerbe, majd azon keresztül a májba. A beavatkozás hatására a szervezet természetes úton, maga végzi el a zsírok lebontását.  A kezelés után, csupán a kellő folyadék bevitelére kell odafigyelnünk, naponta 2-3 litert javasolnak. Az eljárással nem csak a zsírsejtek számának végleges csökkenése történik, hanem a mindenkinél problémát okozó narancsbőr is megszűnik, mivel a bőrfelület újra egyenletes lesz.

<$514+www.barsony.hu$>A kezelés körülbelül 45-50 percet vesz igénybe és általában 4-6 alkalom után, már akár egy konfekció mérettel (2-6 cm) kisebb ruhát vehetünk. Mivel a kezelés hetente egyszer végezhető, így akár már 4-6 hét alatt elérhetjük a kívánt hatást. Az Ultracontour kezelés a sebészi beavatkozásokkal szemben jóval kíméletesebb, hiszen itt nincs gyógyulási idő, mindössze egy szabad órára van szükség. Tehát még most sem késő, hogy a nyaralásra a legjobb formánkat nyerjük el és megszabaduljunk azoktól a makacs zsírpárnáktól.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top