Csajok Magazin

ÚJDONSÁG!!!

Gyors segítség felfázásra, megelőzésére

A hólyaghurut, a köznyelvben felfázás kezelésére, megelőzésére megjelent egy új, természetes hatóanyagú holland készítmény, az „i SAY Felfázásra”. Ez az egyik leggyakoribb betegség, elsősorban a nőket érinti, de férfiak esetében sem ritka. Sokan évente 2-3-szor is tapasztalják ezt a húgyúti kellemetlenséget. Kezelésére az antibiotikum beszerzése vagy az űlőfürdő kényelmetlensége helyett gyors és kényelmes segítség az új nemzetközileg elfogadott „i SAY Felfázásra” gyógyhatású készítmény.

Tények a felfázásról és a húgyúti fertőzésekről
A húgyúti felfázásos betegség (HFB) tünetei a gyakori vizelés és nők esetében a vizeletürítéskor fellépő erős fájdalom, kellemetlen égő érzéssel. A tüneteket a húgycsőbe kívülről bekerülő E. coli baktériumok okozzák. Az orvosi gyakorlatban antibiotikumot alkalmaznak HFB eseteiben, aminek egyik mellékhatása, hogy az adott antibiotikum ellen rezisztens baktériumok alakulhatnak ki. A későbbiekben esetleg visszatérő hólyaghurut nem lesz kezelhető az adott antibiotikummal.
Házilag gyógyteák és űlőfürdő a szokásos kezelési mód. Ismert, hogy a tőzegáfonyából készült kivonatok kedvező hatásúak lehetnek a húgyúti problémákra, de vannak kevéssé vagy alig hatékony készítmények. Mi ennek az oka? A problémát az jelenti, hogy nem mindegy honnan származó tőzegáfonyából készül a gyümölcs-kivonat és az sem, hogy mit tekintenek hatóanyagának és azt hogyan nyerik ki. Mostanáig az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) egyetlen tőzegáfonya-kivonattal, termékkel végzett kutatás esetében sem találta tudományosan igazoltnak annak húgyútra gyakorolt egészségmegőrző hatékonyságát. Most megszületett a várva-várt termék!

Az„i SAY Felfázásra”az egyetlen hivatalos készítmény
Ez az egyetlen EU-ban elfogadott, klinikailag bizonyított hatású tőzegáfonya hatóanyagú termék, amely mint orvostechnikai eszköz került forgalomba. Hatóanyaga az amerikai nagyszemű tőzegáfonyából (Cranberry, Vaccinium macrocarpon) szabadalmaztatott eljárással készülő tőzegáfonya-kivonat, amely  klinikai vizsgálatok szerint szünteti a húgyút gyulladt állapotát, tartósan csökkenti a húgyútban felszaporodott E. coli baktériumok mennyiségét. Hatékonysága és alacsony proantocianidin (PAC) tartalma miatt az eddig fontosnak tartott PAC-tartalom veszített jelentőségéből.  Az „i SAY Felfázásra” hatóanyaga beburkolja a baktériumokat, így megakadályozza, hogy a baktériumok a húgyutak falán megtapadjanak, a fertőzés fokozódjon és amelyek sok folyadék fogyasztásával természetes úton kimosódnak. Természetszerűleg antibiotikum rezisztens bakériumok nem keletkeznek. Az„i SAY Felfázásra”kimagasló hatékonyságú, azonnal és hosszan hat. Aktivitása 9 óra eltelte után is fokozódik, szemeben más tőzegáfonya készítményekkel, amelyek hatása 9 óra elteltével csökkenni kezd. A napi dózis még 36 óra eltetével is 50% hatással rendelkezik.

Alkalmazási tanácsok
A húgyúti gyulladás visszatérésének megelőzésre naponta 1 kapszula javasolt, különösen olyan időszakokban, amikor legyengült az immunrendszer, stresszes állapot van, alváshiány a probléma, illetve hosszas hidegben tartózkodás, valamint vizes sportok esetén. HFB tüneteinek jelentkezésekor a hatás fokozására 2 kapszula javasolt, a kezelés időtartama 15 nap (1 doboznyi kapszula).
A készítmény mellékhatásoktól, gyógyszerkölcsönhatástól mentes gyümölcs-kivonat, minden korosztálynak ajánlott. A kapszulahéj növényi eredetű cellulóz (nincs állati eredetű alkotórésze), így a készítményt vegetariánusok is fogyaszthatják. Az„i SAY Felfázásra” EP kártyára elszámolható.

Megelőzőzhetők a húgyúti fertőzések
A megelőzés és az egészségmegőrzés mindenki számára fontos, de a természetes anyagokkal, így tőzegáfonya-kivonattal való kezelés kimelten ajánlható kisgyermekeknek és olyan kismamáknak, akiknek a terhességet megelőzően már volt húgyúti fertőzéses megbetegedésük. Kisgyermekek, akik nem tudják a kapszulát lenyelni, a kapszula tartalma joghurtba keverve adható. Gyümölcs-koncentrátumról van szó, így semmilyen veszély, mellékhatást nem jelent.
Egészségügyi tanácsok: igyunk naponta sok folyadékot, mindig ürítsük ki teljesen a hólyagot. Fontos a szexuálhigiénia! A hölgyek a WC használata után a megtörlést előlről hátrafelé tegyék meg, így elkerülhető, hogy a baktériumok a végbélből a húgycsőbe kerüljenek. Hideg évszakokban öltözzünk az évszaknak megfelelően, lábunk és az alsó testrészek fedve legyenek.  Nyáron strandoláskor ne hagyjuk magunkon a vizes fürdőruhát!
A termékről információk:  http://pharmafort.com/hu/termekek/isay-felfazasra

 

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top