Csajok Magazin

Újabb titok! Ismerd meg a tökéletesen szép és feszes bőr titkát!

Az elmúlt héten megismertettük veled a MyHsin- Ni  Aloé Vera szövetmaszkot. Ugye, már te is érzed a jótékony hatásait? Most olyan gyöngyszemet mutatok neked, ami abban segít, hogy varázslatosan feszes lehessen az arcod.  Tudom mire gondolsz? Újabb 25 perc? Hát igen, igazad lehet, de most nem hagylak relaxálni. Nem bizony! A MyHsin-Ni  termékpalettájának egyik nagyon különleges családtagja nem más, mint a Tranexamic Acid – fehér szarvasgomba Double Lifting  Maszk.

De mitől különleges?

Ez a maszk tökéletesíti a bőrtónust. A fehér szarvasgomba ritka és értékes hatóanyag mely, gazdag aminosavban. Javítja bőröd szerkezetét, erőteljesen hidratálja és ami a legfontosabb intenzív ránctalanító hatással bír. Látványosan megemeli bőrünket, széppé, fényessé és üdévé varázsolva azt.

Figyelj rám! Most jön a lényeg! Miután felhelyezted az alaposan megtisztított arcodra a Fehér Szarvasgomba Double Lifting  Maszkot, bármit csinálhatsz! Ugyanis, a maszkot egy speciális „fülecske” segítségével rögzíted így tökéletesen illeszkedik az arcodhoz és a nyakadhoz így akár jógázhatsz is közben.

  

Nézd csak meg:
http://www.youtube.com/watch?v=J0FVO-EKzyE

Meglepődtél, igaz? Tökéletesen feszesíti az arcod és a nyakad, miközben te tornázhatsz, főzhetsz, vagy akár játszhatsz a kis kedvenc cicusoddal, kutyusoddal.

Szépülj Velünk!

Üdvözlettel:

A TE Yoga&Pilates Oktatód

Erdélyi Zsuzsanna
zsuzsa.erdelyi@gmail.com

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top