Csajok Magazin

Új termékcsalád kínál természetes ápolást a babáknak

Természetes eredetű összetevőkre és esszenciális növényi olajokra van szüksége az újszülöttek rendkívül érzékeny bőrének, mely még nem tud ellenállni a káros környezeti behatásoknak.

Semmi titok

A nosko kínálata a jól ismert Orrszi Porszi mellett négy hatékony, ám rendkívül kíméletes bőrápoló készítménnyel bővült az elmúlt hónapokban. A samponnak, a testápolónak, a testkrémnek és a koszmó elleni krémnek nincs semmi titka: természetes összetevők segítségével, károsanyagoktól és vitatott parabénektől, valamint szilikonoktól mentes ápolást kínálnak a legkisebbek számára.

„Az édesanyák egyre tudatosabban gondolkodnak, ez pedig az újszülöttek bőrápolásában is megjelenik. Ugyanakkor gyakran tapasztaljuk, hogy a szülők számára a rengeteg adalékanyag, káros összetevő nagyon ijesztő tud lenni. Az ő döntésüket kívántuk leegyszerűsíteni azzal, hogy megalkottuk a nosko bőrápolási készítményeit, hiszen így teljesen biztonságos, egyszerű és természetes összetevőkből álló termékeket adhatunk a kezükbe”- mondják a márka szakértői.

Természetes habzás, teljeskörű táplálás

A nemrégiben kereskedelmi forgalomba kerülő készítmények különlegessége, hogy nem tartalmaznak semmilyen káros, irritáló összetevőt, illatanyagot, parabént, szilikont, annál nagyobb koncentrátumban található meg bennük édesmandulatej és több növényi olaj is.

„A fürdető és sampon elkészítésekor úgynevezett phytofoam-ot használtunk, amely krémes állagot, ideális mértékű habzást biztosít, miközben érezhetően táplálja az érzékeny bőrt”- mutatnak rá. Hozzáteszik: a készítmény mindennapos használat mellett sem irritálja a babák bőrért, sőt, a finom arcterületek és haj tisztításához is nyugodt szívvel használható, hiszen könnymentes formulájának köszönhetően nem okoz kellemetlen csípő érzést a szemen. A testápoló és az ultragazdag testkrém a babák bőrének hidratálását segítik elő.

Az újrahasznosított műanyag csomagolásban lévő termékek közül különösen figyelemre méltó a koszmó elleni hatóanyagkészítmény, amely 90%-ban természetes alkotóelemekkel, elsősorban esszenciális növényi olajokkal segíti a fejbőrön lerakódott koszmó eredményes eltávolítását.

Megújul az orrszívó is

Továbbra is nélkülözhetetlen azonban a kisgyermekes háztartásokban a megújuló csomagolású, ám továbbra is rendkívül hatékony Orrszi Porszi, azaz a nosko orrszívó porszívója, amely a téli náthás időszakban jelentős mértékben lerövidítheti a kicsik betegségek lefolyását.

„Ha az orrszívó használatát kiegészítjük az általunk megalkotott, vízbázisú orrsprayvel, a gyógyulás ideje még inkább lerövidíthető” –teszik hozzá a szakértők.

A nosko-ról

A nosko termékek az újszülöttek és kisgyermekek bőrének speciális igényeire lett kifejlesztve. A termékcsalád forgalmazója a Ceumed Kft. További információ: https://noskobaby.com/hu/

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top