Csajok Magazin

Új bőr 5 nap alatt – GREEN PEEL® gyógynövényes hámlasztás

A természetes, eredeti GREEN PEEL® gyógynövényes hámlasztás több mint 60 éve világsiker.

3 bőrgyógyászatilag kifejlesztett sikeres problémamegoldó kezelés.

Classic • Energy • Fresh-up

Új bőr 5 nap alatt

Több mint 60 évvel ezelőtt  Christine Schrammek megalkotta a különböző bőrtípusokra gyógyírt jelentő GREEN PEEL® gyógynövényes hámlasztó kezelést, az egyenletes és tiszta arcbőrért.

A kezelés alapja nyolc válogatott gyógynövényekből álló keverék, mely enzimeket, ásványi anyagokat és vitaminokat tartalmaz. A kezelést a lánya, Dr.med.Christine Schrammek-Drusio bőrgyógyász később orvosilag tovább fejlesztette és kiszélesítette. A gyógynövényes hámlasztó kezelést szerte a világon szakképzett kozmetikusok és orvosok végzik. A gyógynövényes keverék mennyiségének változtatásával a GREEN PEEL® kezelések személyre szabhatóak a bőr állapota és az elérni kívánt célok alapján.

A GREEN PEEL® gyógynövényes hámlasztást kizárólag 3 évnél nem régebbi oklevéllel rendelkező kozmetikus, vagy orvos végezheti.

GREEN PEEL® Classic

Regeneráló és bőrmegújító kezelés peeling hatással

A GREEN PEEL® hámlasztó kezelések „klasszikusa”, a kezelés során, egy alapos bőrdiagnosztizálás után, a gyógynövényes keveréket bemasszírozzák a bőrbe. Az intenzíven bemasszírozott gyógynövények hatására az anyagcsere- és a regeneráló folyamatok felgyorsulnak és aktivizálódnak. A vérkeringés javul és ezáltal az oxigén- és tápanyagellátás is megsokszorozódik. Ez a hatás egy erősebb vagy kevésbé erős hámlási folyamat következtében 2-5 nap után leáll. Ezalatt az idő alatt a bőrt speciális Dr. Schrammek bőrápoló termékekkel kell otthon ápolni. A GREEN PEEL® CLASSIC gyógynövényes hámlasztás 5 nap eltelte után, szakember által végzett Beauty Finish tápláló-regeneráló kezeléssel ér véget, mely során értékes hatóanyagokkal látjuk el a rendkívül felvevőképes új bőrt.

GREEN PEEL® Classic

Az eredeti GREEN PEEL® gyógynövényes mélyhámlasztó kezelés sikere magáért beszél. Számos bőrproblémára nyújt hatékony megoldást arcon és testen egyaránt.

Eredményesen alkalmazható:

  • tág pórusú, seborrhoeás (zsíros-pattanásos) bőrön
  • sebhelyeken
  • idő előtti öregedésre hajlamos, laza kötőszövetű bőrön
  • napkárosodott bőrön
  • anti-aging kezelésként
  • hiperpigmentáció egyes eseteiben
  • stria (terhességi csíkok) esetén
  • megereszkedett hasfal, karok, combok

GREEN PEEL® Fresh-Up

Életteli, sugárzó arcbőr, peeling hatás nélkül

Ennél a kezelésnél nincs hámoldó hatás. Természetes gyógynövények segítségével stimuláljuk és frissítjük a bőrt. A bőr vérkeringése javul, a bőr felvevőképessége megnő, így a hatóanyagok jobban és mélyebbre tudnak felszívódni. Az arcbőr frissebb és ragyogóbb lesz. A GREEN PEEL® FRESH UP vitalizálja a sejteket, rugalmasítja a szöveteket – életteli, sugárzó arcbőrt biztosít. Ez a kezelés ideális problémamegoldó fáradt, élettelen bőrökre és hatékonyan véd az idő előtti öregedéstől, már akkor, amikor az első öregedésre utaló jelek megjelennek.

GREEN PEEL® Energy

Vitalizáló és regeneráló bomba, peeling hatás nélkül

Természetes gyógynövényeket tartalmazó kezelés, mely energiával látja el a bőrt. Serkenti az arcbőr vérkeringését és anyagcserefolyamatait, ezáltal természetes úton javítja annak szerkezetét, hámoldó hatás nélkül. A GREEN PEEL® ENERGY kezelés a sejtmegújuláshoz szükséges természetes energiával látja el a bőrt. Csökkenti a korral járó problémákat, tüneteket, halványítja a hegeket, pigmentfoltokat és jótékonyan hat a zsíros, pattanásos bőrökre is. Harmóniába hozza a bőrt, láthatóan javítja összképét. Az optimális hatásért érdemes évente többször is megismételni a kezelést.

www.originalgreenpeel.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top