Csajok Magazin

Túl vékony Hódi Pamela?

Bombaformában van Hódi Pamela

A modellnek semmi takargatnivalója sincsen, büszkén vállalja bikinis fotóit a közösségi oldalán. Egyesek már kongatják a vészharangokat, hogy a túlzott karcsúság már árt a kisgyermekes anyuka egészségének, inkább már néhány kilót híznia kellene. Javasolják, hogy hagyja abba testének sanyargatását.  Pamela ezt teljesen másképpen gondolja, hiszen 173 centiméteres magasságához, még soknak is találja a 64 kilót, még négy kilót fogyni szeretne.
Hódi Pamela gyönyörű, keresett glammmodell, és a bikiniszezon egyik legcsinosabb anyukája is egyben. Karcsú testét sokan dicsérik közösségi oldalán, de rajongói és Pamela néhány személyes ismerőse már aggódó szemekkel figyeli a túlzott fogyókúrát.
– Sokan mondják, hogy hogy most már hagyjam abba a fogyókúrát, ne sanyargassam magamat, és jól mutatna rajtam néhány plusz kiló is. Nem értem a vádakat, hiszen az odafigyelés, nem jelenti azt, hogy drasztikus módszerekhez folyamodok.  Most jól érzem magamat a bőrömben, modellként vigyáznom kell az alakomra, de szó sincs koplalásról, de még négy kilótól szeretnék megszabadulni. Nati szeptembertől bölcsödébe megy, és akkor újra elkezdek edzőterembe járni. Jelenleg a kislányom tart karban, most tanuljuk a lépcsőn való lépegetést, természetesen vigyázok rá, ezért én is sokat mozgok vele – reagált Hódi Pamela, aki az egészséges életmód híve.
– Rendszeresen étkezem, fontosnak tartom, hogy csak egészséges tápanyagokat vigyek be a szervezetembe, és kalóriadús és nehéz ételeket egyáltalán nem fogyasztok. Chipset, cukros üdítőket, fehér lisztből készült ételeket kerülöm. Egy étkezésemet kiváltom az ördögnyelvet tartalmazó csokis turmix itallal, de ha nassolni szeretnék, akkor is nyugodtan készítek egyet, hiszen glutén és cukormentes, jobb mintha megennék egy csoki pudingot – magyarázta a modell.
 
Természetesen, Pamela sem veti meg a finom magyar ételeket, a minap lecsót főzött, de az étrendjét főleg a fehér húsok, teljes értékű gabonák, zöldségek és gyümölcsök teszik ki. 

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top