Csajok Magazin

Tudjunk meg többet a harisnyákról –

Andrew Garfieldot nem kell bemutatnunk. Napjaink egyik legnépszerűbb színésze.

A Calze D’oro harisnyanagyker a legnagyobb választékban kínál elegáns – sportos, alkalmi-hétköznapi, alakformáló –kompressziós, szolid vagy feltűnőbb stílusú, illetve a kifejezetten szexi harisnyákat.

Cégünket 5 éve alapítottuk nagy tapasztalattal rendelkező kollégákkal. Olasz gyártó partnereink a legmodernebb gyártó gépekkel és a legrégebbi hagyományokkal rendelkező cégek akik a magyarországi minőségi elvárásokat maximálisan kielégítve készítik igényes termékeinket, kizárólag a Calze D’oro® részére.

Megtalálja termékeink között a mindennapos használatú sztenderd termékeket, az egyedi alakformáló termékeket, az exkluzív mintás, feltűnő harisnya nadrágokat, térdzoknikat, combfixeket, bokafixeket.
Legyen elegáns, vagy sportos, megtalálja választékunkban az Önnek megfelelő terméket!

Válasszon hétköznapi, szolid vagy alkalmi, esetleg feltűnőbb stílust!

 

Harisnyáról

Tudtad hogy a „den” ami a harisnyák „vastagságának” jelzésére, inkább összehasonlítására szolgál tulajdonképpen 9000m fonál súlya?

Az alaptermékek, azaz az egyszínű harisnyák mindennapos használatra 15 és 20den méretben tavaszi- nyári használatra ajánlottak. Alacsonyabb áron kis dobozos csomagolásban, míg kicsit magasabb árkategóriában vasaltan borítékos csomagolásban kaphatók. Nagyobb vastagságok, mint a 40 – 60den   és attól magasabb jelzéssel ellátottak őszi-tavaszi és téli időszakra ajánlottak.
Anyagát tekintve a LYCRA szálból szövött harisnyák kényelmesebb viseletek és jobban bírják a mindennapos használatot, mint a régebbi klasszikusok a krepp és az üvegszálas (nylon) anyagok, ez természetesen az árakban is meglátszik.
Az alaptermékekre jellemző hogy nagy méret és színválasztékban készülnek.

A méretekről
Minden harisnyán van egy mérettáblázat ami segít a méret kiválasztásában. Ez nem szentírás, lehet más méretet választani, mert elég elasztikusak a harisnyák, jól bírják a nyújtást, de a tartós használatot mégis az garantálja ha a megfelelő méretet választjuk.

Alakformálás harisnyával
Az utóbbi években nagy fejlődésen ment át az alakformáló termékek választéka a piaci igényeknek megfelően. Ma már nem csak kompressziós térdzoknikat lehet kapni nagy választékban hanem többféle funkcióval rendelkező alakformáló harisnyák és alsóneműk is segítik az öltözködést. Fontos kiválasztani a megfelelő funkciókat – pl. fenékemelő, has szorító, comb szorító és ezek kombinációja is kapható, illetve az alakformálás erőssége is változó gyártónként illetve termékenként- a megfelelő hatás elérése érdekében.

Itt a tavasz, ilyenkor nagyon kelendők a 20den-es mintás harisnyák visszafogottan exkluzív vagy bohókásan fiatalos mintákkal. Nagykereskedésünk nagy nevű gyártók termékeit is forgalmazza. Mivel minden gyártónak más és más a mintás termék stratégiája, így a lehető legszélesebb  mintaválaszték biztosított partnereink számára.

 

http://calzedoro.hu/

 

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top