Csajok Magazin

Tóth Bori divatbemutató

A Millenáris Teátrum nagytermében mutatta be legújabb kollekcióját Tóth Bori divattervező.

A TOTHBORI 2009/10 Ősz/Téli Business Look kollekció egy az alkalomhoz méltó nagybemutatón kerül szakmai közönség elé a közeljövőben. A prêt-à-porter márka a sikeres, vezető beosztású, dolgozó nő számára kínál a mindennapi üzleti életben használható, de azért a klasszikus női eleganciát hangsúlyozó darabokat. Nem elérhetetlen luxus kategória, de magas minőséget képviselő, egyedi tervezésű konfekció, limitált darabszámmal. Ez azt jelenti, hogy minden modellből 2-3 darab készül 5 méretben, 36-ostól 44-esig – így tehát modellenként 12-15 példány. Ez annyira kevés, hogy még nem jön szembe az utcán, presztízst biztosítva ezáltal viselőjének.

A nők többsége újra szervezi saját és a családja életét, részt vállalnak a politikában, üzletben és a hatalom világában és a társadalmon belül igyekeznek helyet teremteni maguknak a döntéshozatalban is.

Az ezekre a szakterületekre belépett és belépő nők többsége kénytelen ruhatárát a szakmája elvárásaihoz igazítani.

A tervezőnek mindig kihívás, hogy hogyan csempészheti be a saját és az ügyfele egyéniségét egy mereven szabályozott normarendszer szerint működő világba.

A fazonok mellett a színek, formák és textúrák is jelentős üzeneteket hordoznak. Kifejezhetjük vele személyiségünket, hangulatunkat, kedélyállapotunkat, tükrei ízlésünknek, vonzalmainkat, de érdeklődésünket is megoszthatjuk általuk, másokkal. Ezek a testünkön tudatosan létrehozott harmóniák vagy diszharmóniák nagyon fontos információhordozók.

Éppen ezért és mindezek tudatában készült el a TOTHBORI Business Look kollekció, mely úgy tartja tiszteletben a protokolláris szabályokat, hogy a tervező kreatív energiái is megelevenednek a Millenáris Teátrum színpadán, a kollekció a klasszikus nőiesség a primer elegancia és alkotói szabadság szinergiáit hordozza magában, és életre hívja a magyar üzletasszonyok ruhatárát.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top