Csajok Magazin

TOTAL DANCE FESZTIVÁL – CABRIO BUDAPEST PARK 05.12.

A nyárindító, felejthetetlen időutazásra már nem kell sokat várni. Hamarosan lenyitjuk a cabrio tetejét és még egy fokozattal feljebb kapcsolunk. Május 12-én a Budapest Parkban egy hatalmas fesztivál keretei között idézzük fel a ’90-es évek mindent elsöprő hangulatát!

A korszak legnagyobb külföldi és hazai sztárjaival, a megszokott TOTAL DANCE hangzással, látvánnyal, feelinggel és egy óriási bulival készülünk, hogy a nyarat ismét az ország legjobb közönségével, azaz Veletek hozzuk lendületbe!

A CABRIO show folytatódik! Szállj be Te is, mert hatalmas buli ígérkezik. Alig van már jegy, teltházas őrület és őrületes show várható, hiszen Lou Bega először jár Magyarországon!

A Total Dance fesztiválok évek óta jobbnál jobb nevekkel elevenítik fel a disco korszak felhőtlen érzését. A buli a tetőfokára hág – minden évben, ahogy idén is, a szabad ég alatt, a májusi nyárban.

A régi nagy slágerek közös éneklése mellett megannyi táncos és elképesztő látványelemek gondoskodnak a kiváló party hangulatról.

Fellépőink a nemzetközi élvonalból:
– Lou Bega
– Fun Factory
– Ice Mc
– Dj Sash!
– Dune
– Brooklyn Bounce

És a magyarok legjava:
– Kozmix
– UFO Update
– Náksi
– Happy Gang
– Hip Hop Boyz O.G. Retro Show
– Splash
– Dj André

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top