Csajok Magazin

Tolvai Reni nem bír egyedül élni

Dér Heni megtréfálta rendetlen lakótársát

Tolvai Reni és Dér Heni is a saját bőrén tapasztalta, milyen érzés lakótársakkal élni egy fedél alatt. Otthonról elköltözve, Reni rögtön egy tizenhat fős lakóközösségben találta magát, míg Heninek meg kellett tréfálnia a barátnőjét, hogy ráébressze, mennyire rendetlen. A két neves énekesnő ma már csak a párjaikkal osztozkodnak a lakáson, idegenekkel, barátokkal nem. Így aztán az olyan lakótársi rémálmok, mint amelyeket a Comedy Central új sorozata, a Ne bízz a ribiben! tartogat, valószínűleg elkerülik őket.  
 
  
„Az egyetlen nehézséget az jelentette, hogy a sajtónak is bejárása volt a lakásba. Előfordult, hogy egy forgatóstáb ébresztett fel reggel és mire kinyitottam a szemem, egy kamera nézett szembe velem. Fel is kerültek a képek a netre, ahogyan az ágyban próbálok magamhoz térni. Ha a lányokkal át akartunk öltözni, kulcsra zártuk az ajtót” – elevenítette fel Reni.
A magyar humorcsatorna legújabb premierje egy pokoli összeköltözés minden poénforrását kiaknázza. A Ne bízz a ribiben! című szitkomban a főbérlő mindent elkövet, hogy a hozzá beköltöző ifjú hölgyet a lehető legrövidebb idő alatt kikészítse. Ezzel szemben Renit senki sem akarta kiutálni, sőt! „Odahaza a szüleimmel éltem, a saját szobámban, de aztán bekerültem a Megasztár lakásba és hirtelen egy lakóközösségben találtam magam. Életem legszebb időszaka volt az a három hónap, egész nap szólt a zene, és amiben csak tudtuk, segítettük a másikat”  – mesélte Reni.
Az énekesnő a győzelme után egy évre ugyanabban a házban maradt – ezúttal  azonban egyedül. „Rájöttem, hogy nem szeretek egyedül élni, igénylem a társaságot. András már akkor is sok időt töltött velem” – mondta Tolvai Reni. A fiatalok azóta össze is költöztek, boldogságukat az sem árnyékolja be, hogy Reni szerint a érfiakba kódolva van a rendetlenség. Egy darabig tűri a széthagyott cuccokat, aztán rászól Andrásra.
A VIVA Comet egyik hölgyjelöltje, Dér Heni sem férne be a sorozatba, kevés konfliktusa volt eddig a lakótársakkal. „Egy időben a négy barátnőmmel laktam együtt, akkoriban  csak buliból állt az életem. Még az egyetemi időszak alatt béreltünk egy 120 négyzetméteres lakást. Minden házimunkát beosztottunk, készítettünk takarítási rendet is. Talán csak annyi súrlódás volt, hogy az egyik lány nagyon trehány volt, de ezt is megoldottuk azzal, hogy megtréfáltuk és eltorlaszoltuk a szobáját a szanaszét hagyott cuccaival” – emlékezett vissza Dér Heni.
 
 
 
A Ne bízz a ribiben! sorozat nézői jóval keményebb összetűzéseknek is szemtanúi lehetnek szerdánként 21 órától a Comedy Centralon.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top