Csajok Magazin

LEVI’S® 2013 Tavasz-nyár

Tisztelgés a múlt felé, miközben a jövőbe tekintünk

2013. január 16-án Budapesten megrendezett sajtótájékoztatóján mutatta be a Levi’s® a 2013-as tavaszi/nyári globális kollekcióját. A 2013-as tavaszi/nyári kollekciónak is a tökéletes kivitelezés, az innováció és a környezet iránti elkötelezettség a legfőbb jellemzője. Az újrahasznosított alapanyagokból és új, befejező és festés technikák alkalmazásával igyekszik a Levi’s® az erőforrások minél hatékonyabb kihasználásával olyan termékeket előállítani, melyekkel csökkentheti a Földünket érő káros, negatív hatásokat.

Az új kollekciót India csodálatos tájai és kultúrája ihlette. Az ott hallott történetek, az ősi kézműves technikák és a spirituális kultúra mind hatással voltak a tavaszi/nyári kollekció elénk színeire és mintáira.

  

Férfi Kollekció
A férfi kollekciónál hűek maradtunk örökségünkhöz és a legjobb minőségű farmer megtervezésére törekedtünk. A 2012 őszi/téli szezonban a férfiak ruházata magába foglalja a tiszta vonalakat és a modern örökséget, amely még a tetőtől talpig kifinomult és személyre szabott kinézettel egészül ki.
Felsőkből, vintage ihlette grafikával díszített pólókat kínál a Levi’s® farmer, melynek inspirációját a lázadó múlt adta. Felsőruházathoz tartoznak a klasszikus időtálló bőr és kamionos kabátok, beleértve a télikabátokat, anorákokat, pilóta dzsekiket és szezonális darabokat egyaránt.
Az átfogó tetőtől talpig sziluett a férfi kollekció játékosságát fejezi ki. Hosszúkás felsőket különböző hosszúságú nadrágokkal párosítanak. Már az idei szezonban is játszottunk különböző hosszúságokkal, melyek egy természetes, kifinomultabb megjelenéshez, de akár egy bohókás hangulathoz is egyaránt illenek.

Levi’s® 501®
Végül, 2013 Tavasza lesz az első olyan alkalom a kék farmer 140-éves történetében, mikor majd igénybe vehetik a non-denim Levi’s® 501 ®-es farmert, mely az elkövetkezendő evolúciót és ikonikus termékeket mutatja be ebben az időszakban.
Az ikonikus részletekhez még merészebb színvilágot és finomítást kínálunk, hogy egy tökéletes terméket alkothassunk a jelen nemzedéke számára.
Felfrissítettük a varrás minőségét, a szövetet, az övbújtatót, a belső szárhosszt, a gomblyukakat és a gombokat, de mindemellett hűek maradtunk a Levi’s ® 501 ®-es farmer alapvető lényegéhez.

Ebben az évben a Levi’s ® 501 ®-es farmer ugyanaz, mint mindig olyan, amilyet még ezelőtt sosem láttál.

 
    

Női Kollekció
Az idei szezont a nőiesség szelleme vezérelte: a természetes elegancia, markáns élek, humor és az erő. A közelgő kollekció játékosan közelít a méretekhez, keveri és összehangolja a bő és a szűk variánsokat az önmegvalósító nők számára.
Feltűnő színes csíkok, ablaküveg takarók, digitális újdonságok és shibori ihletésű nyomatok keltik életre a tavaszi kollekciót.

Boyfriend Skinny
Végül, ebben a szezonban átalakítottuk a Boyfriend Skinny farmert, mely most szűkebb, mint valaha. Egy kicsit átfogóbb, strukturáltabb új Levi ’s® Boyfriend Skinnyt kínálunk, melynél lényegesen szűkebb lett a lábrész és ahol rendelkezésre áll egy univerzális 501 ®-alapú forma is.
Minden Levi’s® Boyfriend Skinny farmer változatos színű stílust képvisel, melyet kopottas és dekorált jellegével tesznek még inkább feltűnőbbé.

Lábbelik & Kiegészítők
A Levi’s ® Lábbeliket és kiegészítőket világszerte 2013 tavaszán fogják kiszállítani.
A már meglévő termékpalettába a Levi’s® tervezők létrehoztak egy in-houst , melynek célja  az volt, hogy a Levi’s® tetőtől talpig megjelenését tegye még teljesebbé. A férfiak 2013 tavasz / nyár kollekciója színes velúr sivatagi bakancsot, eredeti vászon stílusú és ránctalan bőr csizmát tartalmaz, melyek színvilágát India szelleme és rezgése inspirálta. A női kollekcióra is hatással volt India világa, számos egyedi szövött bőr, világos színek és nőies minták keltik életre.

Levi’s® Waste<LessTM Collection
A 2013 tavasz / nyár kollekcióban a Levi’s ® márka egy új ágazatot vezet be, amely magába foglalja a fogyasztók utáni hulladékot, tehát az újrahasznosított műanyag palackokat és élelmiszer tálcákat. Minden Levi’s ® Waste<LessTM termék tartalmaz egy legalább 20 százalékos újrahasznosított tartalmat vagy átlagosan nyolc műanyag palackot/farmer.
2013 tavaszán a férfi termékek világszerte elérhetőek lesznek. A Levi’s® 511TM Skinny farmerre jellemző lesz egy új, modern kinézetű Levi’s ® 504 Straight Fit farmer és jön az ikonikus Levi’s ® Trucker kabát is.
A nők számára pedig a Waste <LessTM Levi ® Boyfriend Skinny farmerek fokozatosan kaphatóak lesznek az Egyesült Államokban és Európában.

 
    

A Levi’s® márkáról:
A Levi’s® magába foglalja a klasszikus amerikai stílust, annak minden belülről fakadó lazaságával. A Levi Strauss 1873-as alapítása óta a Levi’s® farmer a világ legelismertebb és leggyakrabban utánzott ruházatává vált, ami lebilincselte az emberek képzeletét és hűségét nemzedékeken át. Ma a Levi’s®  portfoliója tovább bővül,  fáradhatatlanul törve az élre olyan innovatív szellemiséget képviselve, ami páratlan a ruházati iparban. Termékeink a vezető farmer- ruházatból és kiegészítők sorából több mint 110 országban kaphatóak, így adva meg a lehetőséget az egyéniségeknek a világ minden táján, hogy kifejezzék magukat.  További információ a márkáról, a termékekről, az üzletekről a eu.levi.com oldalon. További információ a Levi Strauss & Co. felől a www.levistrauss.com oldalon.

További részletek:
eu.levi.com
http://www.facebook.com/Levis?ref=ts&fref=ts
http://picasaweb.google.com/levistrauss0

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top