Csajok Magazin

Tiszta víz, tiszta kéz az Amway-jel!

Te hogyan vigyázol az egészségedre? Helyes táplálkozás, megfelelő vitaminbevitel, elegendő testmozgás… Ezek természetesen mind nélkülözhetetlenek, de egy dolgot ne felejts ki a listáról: tisztaság, fél egészség! Ehhez az Amway most egy jól bevált és egy újdonsült termékkel járul hozzá. Mutatjuk, hogyan!

A megfelelő hidratáltság érdekében egy felnőtt embernek naponta minimum 2 liter folyadékot kellene fogyasztania. Folyadék alatt elsősorban vízre, pontosabban csapvízre gondolunk. Miért nem a palackozott ásványvizekre? A választ bizonyára sejted: ha ezt a teljes vízmennyiséget műanyag palackokból fogyasztanánk el, az több tonna felesleges műanyag hulladék keletkezésével járna, aminek egy része nem újrahasznosítható, ráadásul már az előállításával is számos káros anyag kerül a levegőbe. A környezeti problémák, mint a karbonlábnyom vagy a klímaváltozás negatív hatásait már most is érezhetjük. Apró lépésekkel, hétköznapi szokásaink megváltoztatásával azonban mi is tehetünk a környezet megóvásáért. A műanyag palackos vizek elhagyása az egyik első lépés a környezettudatos életmód felé.

20 éve segít az eSpring™!

Idén ünnepli 20. jubileumi évfordulóját az eSpringmely az első olyan rendszer, ami az amerikai szabadalommal védett széntömb és az UV lámpa technológia kombinációját kínálja, elektronikus ellenőrzéssel kiegészítve. Az eSpring™ Víztisztító rendszer az ivóvízben lévő betegséget okozó baktériumok és vírusok több mint 99,99%-át hatékonyan megsemmisíti, miközben az értékes ásványi anyagokat, például a kalciumot, a magnéziumot és a fluoridot nem vonja ki a vízből.

Az eSpring™ számos élettanilag kedvező tulajdonsággal bír, melyek közül kiemelkedik, hogy egyetlen szűrőbetéttel 5000 liter víz tisztítására képes. További különlegessége, hogy világszerte több mint 80 bejegyzett vagy bejegyzés alatt álló szabadalommal rendelkezik, emellett az első olyan víztisztító rendszer, amely az NSF International tanúsítványa alapján több, a víz tisztaságára vonatkozó szigorú szabványnak is megfelel.

Az eSpring készülék eCoupled™ vezeték nélküli technológiával működik, ami a berendezés UV-lámpájához szükséges elektromos áramot a vízen, levegőn és a műanyag alkatrészeken keresztül, közvetlen elektromos csatlakozás nélkül biztosítja. Emellett a Smart Chip szintén vezeték nélküli módon kommunikál az egyes betétekkel, folyamatosan ellenőrzi és kijelzi azok működési körülményeit. Az eredmény: tiszta, biztonságos és ízletes ivóvíz, amit bárhová magaddal vihetsz az eSpring™ környezetbarát üvegkulacsokban.

Tiszta kéz, nem nehéz!

A víz nem csak belsőleg, külsőleg is nélkülözhetetlen egészségünk megőrzéséhez. A kézmosás az első olyan tevékenységek közé tartozik, amit gyermekként megtanulunk önállóan elvégezni. Ez a mindennapi szokás az egyik legfontosabb prevenciós eszköz, hiszen kiemelt szerepet tölt be a baktériumok és kórokozók terjedésének megelőzésében.

A rohanó hétköznapok során azonban előfordulhat, hogy tömegközlekedés vagy bevásárlás után nincs lehetőségünk egy alapos szappanos, bő vizes kézmosásra. Ilyen esetekben jó, ha kéznél van az Amway legújabb, G&H PROTECT+™ Kéztisztítója. A termék az erőteljes tisztító hatás érdekében 70% alkoholt tartalmaz, a benne található glicerin azonban segít szabályozni a bőr nedvességtartalmának egyensúlyát, így jelentősen csökken a kiszárítás esélye. Mindemellett hipoallergén, valamint parfümöktől és irritatív összetevőktől mentes.

Méret: 500 ml

Ajánlott fogyasztói ár: 4200 Ft

 

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top