Csajok Magazin

Tilla a bátorságban hisz

Hazánk legjobb pasijai versengenek Playboy Man of the Year díjáért

Határozottak, intelligensek, nyitottak – ennek jegyében indított szavazást a Playboy magazin, hogy kiderítse, kik az ország legmeghatározóbb férfijai. A nyuszis magazin Man of the Year elismerését idén először vehetik át a legjobb pasik.

Öt kategóriában, öt olyan férfi kapja meg idén első alkalommal a Man of the Year díját, akik kiállásukkal, habitusukkal és intelligenciájukkal megtestesítik mindazt, amit a Playboy képvisel: a hedonizmust, a nyitottságot, és azt a fajta szabadságot, amely éppen addig terjed, amíg nem korlátoz másokat. A médiaszereplő, a gasztronómia, az internesetes innováció, valamint a sportoló kategória legjobbjai mellett a legstílusosabb férfiak is esélyesek a címre. Az utóbbiak mezőnyében Till Attila többek között Kovács Ákos és Király Viktor mellett verseng a Playboy elismeréséért. A TV2 extravagáns műsorvezetője kerüli a trendeket, az egyedi öltözködés kulcsa szerinte a bátorságban rejlik.

Az elmúlt években a tévénézők már számtalanszor láthattak különleges szettekben. Szeretek öltözködni, mondhatni abszolút divat érzékeny vagyok, bár a hétköznapokban azért visszafogottabb a megjelenésem. A stylistokkal mindig odafigyelünk arra, hogy valami különlegeset válasszunk, szívesen játszom a különböző színekkel és formákkal. Szerintem a stílusosság ebben a játékosságban, és főként a bátorságban rejlik, nem a trendek majmolásában.” – vélekedett Tilla, aki természetesen megtiszteltetésként ért a jelölés.

Kiss Ádám meglepetten szembesült a jelöléssel. A legjobb médiaszereplő kategóriában olyan nevek mellett esélyes a díjra, mint a Morning Show és az RTL Klub sztárja, Sebestyén Balázs, vagy a Class FM program tanácsadója és műsorvezetője, Csiszár Jenő.

„Bevallom évek óta Playboy előfizető vagyok, még a barátnőm is bele szokott lapozni a magazinba. A többi jelöltet látva igazán megtisztelő, hogy ennek a „halálcsoportnak” részese lehetek” – viccelődött Kiss Ádám – „14-15 évesen még hatalmas szám volt, ha hozzájutottunk egy-egy ilyen tartalomhoz, főleg, hogy még internet sem volt. Természetesen mindig arra mentünk, hogy minél több fedetlen testrészt láthassunk” – tette hozzá a humorista.

Nagy Viktor, világbajnok vízilabdázó a legkiemelkedőbb sportolók között esélyes a nyuszis magazin díjára.

„Nagyon örültem a jelölésnek, és meglepett, hogy már most rengeteg szavazatot kaptam az olvasóktól, nagyon jól esik. Playboy-os emlékekről a csapattársaim szerintem többet tudnának mesélni, persze kamaszként minden fiúnak kuriózum volt, ha egy ilyen magazin kerülhetett a kezébe” – mondta Viktor, aki jelenleg a bajnoki címért harcol szegedi csapatával.

Szavazz te is Tillára, Nagy Viktorra, Kiss Ádámra, valamint az öt kategória további jelöltjeire a http://www.playboy.hu/man/ oldalán április 10-ig!

 

Playboy – Man of the Year 2014 jelöltek

Médiaszereplő

Bazsó Gábor

Csiszár Jenő

Kiss Ádám

Sebestyén Balázs

Uj Péter

 

Sportoló

Dzsudzsák Balázs

Michelisz Norbert

Nagy Laci

Nagy Viktor

 

Stílusos férfi

Ákos

 

Király Viktor

Kiss Tibi

Till Attila

Yonderboi

 

Internetes innováció

Anka Márton (LogMeIn)

Árvai Péter (prezi.com)

Balogh Péter (NNG)

Cziva Gergely (appra magyar)

Fehér Gyula (ustream)

 

Gasztronómia

Bíró Lajos (Bock)

Dudás Szabolcs (Anyukám mondta)

Huszár Krisztián (Zóna)

Sárközi Ákos (Borkonyha)

Széll Tamás (ONYX)

 

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top