Csajok Magazin

Ti is a hozzátok illő védelemre vágytok?

Egy harmonikus párkapcsolat meghatározó pillére az intim együttlét. Ehhez pedig óhatatlanul hozzá tartozik a fogamzásgátlás témaköre. Fontos, hogy ebben a kérdésben olyan tudatos döntés szülessen, amellyel mindkét fél komfortosan érzi magát. Bár a téma jellegéből adódóan általában a nőé a végső  szó… Ehhez szeretnénk Neked egy kis segítséget nyújtani.

Miért lehet a Pharmatex a Te tudatos döntésed?

Pharmatex egy olyan fogamzásgátló készítmény, ami a hüvelyben fejti ki a hatását azáltal, hogy életképtelenné teszi a spermiumokat. A helyi hatás mellett az is fontos előnye, hogy hormonmentes. Ezért ha te is azok közé tartozol, akik hormonbevitel nélkül szeretnének védekezni, vagy csak alkalmi megoldásra van szükséged, jó megoldás lehet számodra. Óvszer mellé is használhatod kiegészítésként, vagy amikor elfelejted bevenni a fogamzásgátló tablettát. A Pharmatex tehát amellett, hogy önmagában hatékony fogamzásgátló készítmény, egyéb módszerekkel is jól kombinálható.

A tudatosságot szem előtt tartva, a Pharmatex négy formája – hüvelykúp, hüvelykrém, lágy hüvelykapszula és hüvelytabletta – közül választhatsz egyéni igényeid szerint. Te ismered legjobban magadat és a párodat, így át kell gondolnod, hogy melyik tényező a leginkább meghatározó intim együttléteitek során: Hatástartam? Hatáskezdet? Hüvelyszárazság? Túlzott hüvelyváladék? 

Tudj meg többet a Pharmatexről a www.pharmatex.hu honlapon!

A Pharmatex® vény nélkül kapható, benzalkónium-klorid hatóanyagot tartalmazó, hormonmentes, helyi hatású fogamzásgátló gyógyszercsalád.

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!

SAGER/PHA/2017/11/PRA

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top