Csajok Magazin

Tengeri sellőkkel tanít a Nickelodeon sorozata

Csobbanj bele a Bubi Guppik mókás világába!

Tengeri sellők, akik ráadásul tanítanak is?

Január utolsó vasárnapján jönnek az elragadó Bubi Guppik a Nickelodeon műsorára, akik énekes, játékos, interaktív mesékkel szórakoztatják a legkisebb tévénézőket. Az iskolára felkészítő gyerekműsorok egyik legnépszerűbbike most új epizódokkal jelentkezik.
A Nickelodeon animációs részlege az elmúlt évek során olyan sikersorozatokat termelt ki, mint a Madagaszkár pingvinjei vagy a SpongyaBob Kockanadrág, amelyek rengeteg kisiskolást szórakoztatnak.
A népszerű gyerekcsatorna korszerű és a mai óvodás kisgyerekek igényeire szabott szórakoztató műsorokat is rendre bemutat Magyarországon. Ezek egyike a Bubi Guppik, amelynek főszereplői a habok között lubickolva szólítják meg, tanítják és hívják új kalandokra a kicsiket. A tenger mélyén éldegélő sellők énekelnek, táncolnak, számolni és olvasni tanítják a gyerekeket. 
 
 
Az interaktív műsor rengeteg témában tanít- a dinoszauruszoktól kezdve a zenén keresztül az újrahasznosításig.
Ebből a zenés, akváriumban játszódó, egyszerre szülő és gyerekbarát sorozatból a picik megismerhetik például a tudomány, a matematika, és a versek világát is. Molly, Gil és uszonyos osztálytársaik olyanok, mint bármelyik sulis gyerek!
Az egyik legnézettebb gyerekcsatorna iskolára felkészítő animációs sorozatai között olyan címek találhatóak még, mint a világhírű Dóra, a felfedező, aki piros csizmás majmával kirándul nagyokat, miközben idegen nyelvre is tanítja az apróságokat.
Ők ketten olyan feladványokkal néznek farkasszemet, mint a számolás vagy néhány vicces fejtörő, miközben játékos észrevételeikkel az iskolakezdésre készülő piciknek is sokat segítenek.
A Bubi Guppik mókás, tanulságos világa minden hétvégén 07:05-től várja a legkisebbeket csak a Nickelodeon műsorán!

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top