Csajok Magazin

Te is nehezen találsz megfelelő ajándékot?

Legyen szó akár szeretteidről, akár kevésbé ismert személyről, nehéz találni olyan ajándékot, ami igazi örömöt okoz.  Azzal, hogy nem tucat ajándékot kapunk, mi is különlegesebbnek érezzük magunkat.

Vásárolj Hazai, Minőségi Termékeket….

Szerencsére egyre több embernek (ahogy nekünk is) fontos, hogy magyar termelőktől vásároljon. Akiktől jó eséllyel sokkal magasabb minőségű, ízletesebb, jobb dolgokat tudnak beszerezni, mint a bevásárló központok polcairól…

Ezért nálunk a Prefer Gift-nél kizárólag minőségi, hazai készítésű, kézműves termékek közül válogathatsz, amit mi is szívesen fogyasztunk, használunk a mindennapokban. Hazai kisvállalkozókkal, termelőkkel működünk együtt, akik nagy odafigyeléssel készítik a termékeiket, ezzel különlegessé téve azokat. Célunk, hogy igazi élménnyé tegyük az ajándékozás pillanatát, ezt fokozva, az általatok megfogalmazott üzenetet kézzel írjuk az üdvözlőkártyára.

ALKOSD meg az egyedi ajándékod vagy válassz kész ajándékdobozaink közül.

Sok helyen lehet kapni előre összeállított ajándékdobozokat, de mi van, ha valami nem tetszik az egyik dobozban? Vagy csak nem szeretjük szűkös korlátok közé préselni magunkat?

Nálunk lehetőséged van megalkotni egy olyan dobozt, amibe olyan termékeket válogatsz össze, amit valóban szeret a megajándékozott, legyen szó akár teáról, chiliről, kávéról, mézkülönlegességekről, lekvárokról, csokoládéról, szépségápolási különlegességekről, vagy maradandó textil virágokról, ajándékokról.  Ha azonban nincs ötleted, készültünk neked előre összeválogatott dobozokkal, különböző tematikák szerint. Így választhatod például Coffee lover dobozunkat, amelyben hazai pörkölésű specialty kávét, kávés szappant, kézműves kávés kanalat valamint kézzel készült kávés csokoládé különlegességet találsz. De választhatsz többféle gasztro dobozunk közül, melyben hazai manufaktúrák mézeit, lekvárjait, chilijeit találod meg.

Bármilyen alkalomra találsz nálunk szuper ajándékot. Legyen szó szülinapról, névnapról, babaváróról vagy ha csak szeretnéd meglepni a védőnénit, ovónénit stb.

Üzleti ajándékozás… Megint legyen egy brandingelt toll? Ne…

Te emlékszel, hogy melyik cégnek a logózott tollával töltöd ki épp a szokásos papírokat? Ugye, hogy nem…

Gondolj csak bele, ha mondjuk egy fontos partneredet megajándékozod valami finomsággal, amit szívesen fogyasztott. Aztán eszébe jut később, jajj… volt az a finom lekvár, kávé, chili, stb, amit kaptam XY-tól, vagy emlékeztek arra a szép dobozra?

Ha ki akartok törni a megszokottból és kitűnni a tömegből, akkor válasszatok erre alkalmas ajándékot! Az üzleti partnerek értékelni fogják.

Nálunk lehetőségetek van különböző módokon a saját logótokkal ellátni az ajándékot. Tégy egy próbát!

https://prefergift.hu/

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top