Csajok Magazin

Tavaszi tisztítókúra az otthonodnak is

Verhetetlen takarító trió az Amway-től

Nemsokára nyílnak a virágok, dalra fakadnak a madarak, és a napsütés is egyre gyakrabban tölti be a lakást – itt a tavasz! Ilyenkor nem csak ránk, de otthonunkra is ráfér egy kiadós méregtelenítés. A többnapos diétával ellentétben azonban ezzel pikk-pakk végezhetünk! Hívjuk segítségül az Amway Home környezetbarát trióját, amellyel könnyedén és gyorsan ragyogóvá varázsolhatjuk a lakást!
L.O.C.™ Konyhai tisztítószer
Egy csillogóan tiszta konyhában a főzés is kellemesebb élmény. Nem kell órákat töltenünk a takarítással, nyugodtan bízzuk a L.O.C.™ Konyhai tisztítószerre a munka oroszlánrészét! A készítmény hatékonyan zsírtalanítja a felületeket, és elbánik a legmakacsabb szennyeződésekkel is, így könnyedén, súrolás nélkül varázsolhatjuk ragyogóvá konyhánkat. Kellemes citrusillata gondoskodik a szagok eltüntetéséről, és friss tavaszillattal lengi be otthonunkat. Biztonsággal használható minden mosható felületen, például munkapultok, tűzhely, háztartási készülékek, mosogatók és hűtőszekrények tisztításához. Extra tipp: Ha már minden csillog-villog, tegyük még kellemesebbé a környezetet a feng shui segítségével: a víz és tűz elem kiegyensúlyozására használjunk földszíneket a konyhai dekorációban!
Ajánlott fogyasztói ár: 1 950 Ft
L.O.C.™ Fürdőszoba-tisztító
A fürdőszobai vízkő eltüntetése hálátlan feladat – olykor minden erőnket be kell vetnünk, hogy fényessé dörzsöljük az adott felületet. Ha a testedzést inkább más formában gyakorolnánk, válasszuk az L.O.C.™ Fürdőszoba-tisztítót, amely kíméletes, ám hatékony tisztítóerejével könnyedén, karcmentesen távolítja el a vízkő-lerakódásokat. Legyen szó akár falicsempéről, porcelánról, műanyagról vagy linóleumról, a koncentrált összetevők minden felületet ragyogóvá varázsolnak. Extra tipp: Néhány aprósággal ezt a helyiséget is érdemes „egészségesebbé” varázsolni: ellensúlyozzuk a víz elemet fa dekorációval, és használjunk minél több zöld színt a fürdőszobában!
Ajánlott fogyasztói ár: 1 950 Ft
 
L.O.C.™ Üvegtisztító
A tavasz beköszöntével az ablakpucolást sem halogathatjuk tovább, ám rengeteg energiát megspórolhatunk, ha a L.O.C.™ Üvegtisztítót választjuk. A verhetetlen erejű szer gyorsan és kíméletlenül bánik el a makacs szennyeződésekkel, ragyogó, csíkmentes felületet hagyva maga után. Igazi felüdülés egy ilyen kristálytiszta ablakon át szemlélni az ébredező természetet! Extra tipp: Tisztítsuk gyakran az ablakokat! A feng shui szerint a szennyeződések eltüntetésével a pozitív energia áramlásának is szabad utat engedünk.
Ajánlott fogyasztói ár: 1 450 Ft

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top