Csajok Magazin

Tavaszi divattippek

Így dobd fel a mindennapjaidat színes ékszerekkel!

Tavasszal minden nő arra törekszik, hogy egy kicsit megújuljon, felfrissítse ruhatárát és persze beszerezze a tavasz legtrendibb kiegészítőit! De, hogy melyek lesznek ezek és pontosan milyen színek, formák és méretek lesznek divatosak az ékszerek terén, arra Budai Hajnalka stílusszakértő ad választ.

Sikkes megjelenéshez pasztell kiegészítők
„Az idei tavasz kedvencei, a cukorka és a pasztell árnyalatú darabok egyszerre elegáns, és nőies megjelenést kölcsönöznek. Bátran viseld a babarózsaszín, világoskék és az almazöld különböző árnyalatait, hiszen ezek mind bájos, romantikus hatást keltenek”- árulta el Budai Hajnalka, a Smoon.hu stílusszakértője, aki azt is hozzátette, ha mégis valami üdébbre vágysz, ami egy átlagos szettet is feldob, akkor válaszd a lila különböző árnyalatait. „A 2014-es év trendszíne az orchidea lila, ami kitűnően mutat ruhákon is, de ha ettől ódzkodnál, attól még kiegészítőid tündökölhetnek ebben a varázslatos színben.”
Stílustipp: Látványos színek esetén ügyeljünk arra, hogy a kiegészítők színe mindig harmonizáljon egymással. Érdemes beruházni egy-két vidám darabba, aztán kísérletezni a színekkel, hiszen segítségükkel a szokványos, konszolidált szetteket is remekül fel lehet dobni. Arról nem beszélve, hogy a kedvünk is jobb lesz tőlük!
Divatos méretek – minél nagyobb, annál jobb
Idén igazán bátrak lehetünk ékszerválasztás terén. Nyugodtan jöhetnek a XXL méretű, vaskos nyakékek, a feltűnő, csillogó fülbevalók vagy a vastag karkötők. A vintage darabok sikere is töretlen, a baglyos nyakláncok hihetetlen népszerűségnek örvendenek. Ha ki szeretnél tűnni a tömegből, színekben válaszd az arany-fekete, vagy az arany-tengerkék párosítást!
Stílustipp: Lehetőség szerint egyszerre csak egy óriás ékszert viseljünk, így lehetünk igazán stílusosak. 
Divatos fülbevalók arcforma szerint
„Az ékszerek feladata egyrészt a szemet gyönyörködtetés, másrészt a nőiesség hangsúlyozása. De nem mindegy, hogy ez milyen formában történik”- magyarázza Budai Hajnalka, a Smoon.hu stílusszakértője, majd hozzáteszi, mivel a fülbevaló mindig ’’reflektorfényben’’ van, ezért nagyon fontos a megfelelő darab kiválasztása. Az alábbi táblázatba azt gyűjtöttük össze, hogy milyen arcformához milyen fülbevalót tanácsos hordani.
Arcforma:                                           Ajánlott fülbevaló:
Kerek                                                   hosszúkás, csepp alakú vagy szögletes
Szív                                                       csepp alakú, háromszög, kör vagy ovális
Háromszög                                         ovális vagy kör
Hosszúkás                                          bogyós, rombusz vagy csillár
Ovális                                                   szinte bármilyen forma illik hozzá

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top