Csajok Magazin

Találd meg az ideális tábort!

Közeleg a szünidő, itt az ideje elkezdeni a tábor keresést gyermekünknek! De vajon hol fejlődhetne igazán kreatív és élményteli módon?

Ahogy elkezdődik a tavasz, már sok szülőnek kattogni kezd az agya azon, hogy mit is csinál majd a gyerekkel a nyári szünetben? Nyilván nem szeretnénk, hogy az internet bugyraiban elmerülve több órán keresztül ki se dugja az orrát a szobából. Sokkal jobb lenne, ha értelmes, örömteli elfoglaltság közben még tanulna is. Ez a három jellemző viszont ritkán jön össze, hiszen nehéz rávenni a gyereket arra, hogy nyáron kreatívan, hasznosan töltse az idejét. A Logiscool viszont vállalja a kihívást: már 9 éve Magyarország legnagyobb táboroztatójaként, olyan menő digitális ismereteket adó táborokat tart 30 helyszínen és online, amelyeket sok ezer gyermek szeret. A visszamérések szerint 98%-os mind a szülők, mind a gyermekek elégedettsége és sok a visszajáró család is.

A nyári táborozásnak nagyon fontos szerepe van a gyerekek szociális érzékének fejlesztésében, növekszik az önbizalmuk és alkalmazkodóképességük is – ezt támasztja alá számos kutatás. Ha viszont ezen képességek fejlődése mellett a jövőtálló ismeretek is fontosak nekünk szülőként, akkor a digitális tudás területeit oktató Logiscool táborok a legjobb választást jelentik a 6-18 éves korosztálynak. A passzívan képernyők előtt töltött időt a Logiscool élményalapú módszerével aktív, kreatív, hasznos digitális tudást adó időtöltéssé alakíthatjuk gyerekünk számára egy nagyon jó közösségben, színvonalas szabadidős programokkal.

Sok szülő gondolja úgy, hogy a gyerekeknek nyáron pihenni kell, de érdemes átgondolni, és a nyári szünidőt is felhasználni gyerekünk digitális tudásának fejlesztéséhez. Számos kutatás igazolja ugyanis, hogy a gyerekek nagy lemaradásban vannak ezen a területen és ezek az ismeretek elengedhetetlenek lesznek számukra a sikeres jövőjükhöz. A gyerekeket egyébként is ezek az izgalmas digitális témák érdeklik, miért ne szerezhetnének ezek által komoly előnyt a nyáron? A téma hazai és nemzetközi szakértőjeként a Logiscool által kínált táborok ideális megoldást jelenthetnek erre a célra is.

A Logiscool oldalán több, mint 30 féle izgalmas téma közül választhatnak szülők és gyerekek a Minecraft, Roblox, robotika, programozás és a kreatív digitális alkotás (fotó, video, webszerkesztés, digitális grafika, játékfejlesztés) világából. A nemzetközi trendek azt mutatják, hogy a szülők egyre inkább a kreativitást fejlesztő, digitális időtöltést keresik gyereküknek, emiatt a Logiscool idén 3 újdonsággal is jelentkezik:

  • Kreatív felfedezőtábor 9-11 éveseknek
  • Gaming felfedezőtábor 9-11 éveseknek
  • Junior felfedezőtábor 7-9 éveseknek

Ezekben a különleges felfedező táborokban nincs két egyforma nap. Bár van napirend, de minden nap más témával foglalkoznak a gyerekek, nem csak egy területet ismerhetnek és szerethetnek meg.

A Logiscool táborok igazi kalandot jelentenek az egész családnak, az újonnan szerzett menő tudás pedig élmény lesz mind a gyermeknek, mind pedig a szülőknek.

További információ és jelentkezés ezen a linken.

 

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top