Csajok Magazin

Szuperdada kerestetik

A LifeNetwork TV keresi Magyarország legszuperebb dadáját! A kiválasztott bébicsőszöknek igazi rosszcsont gyerkőcökkel kell megküzdeniük, tevékenységüket pedig ismert emberekből és szakértőkből álló zsűri bírálja el.

A XXI. század Mary Poppins-jaként is emlegetett Jo Frost gyermeknevelési technikái világszerte népszerűek: forradalmi módszereit számos könyv, valamint a Szuperdada című, több évadot is megélt sorozat dolgozta fel. A sorozatot hazánkban a LifeNetwork TV tűzte műsorára, és sikerességén felbuzdulva úgy döntött, megkeresi Magyarország legszuperebb dadáját! 2010 őszén írt ki erre pályázatot; dadajelöltek és elkeseredett szülők jelentkezését várta. A sok-sok önjelölt dada közül végül hét nőnek és két férfinak adatott meg a lehetőség, hogy három család fészkébe szállva megküzdjön az „Ország Szuperdadája” címért.

A LifeNetwork TV-n február 24-én indul a „Ki lesz az ország Szuperdadája?” című öt részes reality, ahol a dadajelöltek felváltva bizonyíthatják, hogy előttük nincs akadály, ha gyereknevelésről van szó! Helyzetük persze nem egyszerű, mert mindhárom család csemetéje magatartásbeli problémákkal küzd… De meg kell ezekkel harcolni, ha esik, ha fúj, ha a szabadban vannak, ha otthon, legyen szó nappalról, vagy éjszakáról… A legfiatalabb dadajelölt 19, a legidősebb 53 éves. Van közöttük óvodapedagógus, bébiszitter, szociálpedagógus, gyerekgyógyász, aerobic tanár, de olyanok is, akik csupán életútjuk miatt tartják magukat a legjobbnak erre a feladatra. Mint például a négyfiús anyuka, vagy az apa, aki hét gyermeket nevelt már fel.

A jelöltek rátermettségét, flottságát, problémamegoldó készségét ismert emberekből és szakértőkből álló zsűri bírálja el. Véleményt alkot majd Pécsi Ildikó, aki fia és fiúunokája mellett ismerhette meg a gyereknevelés csínját-bínját, illetve a hamarosan háromgyermekes családapává váló Schobert Norbi. Szakértőként pedig Regős Judit családi tanácsadó, Békési Zsuzsanna neveléstudományi szakember és Ónodi Csilla fejlesztőpedagógus bírálja majd a dadajelöltek tetteit. Csütörtökönként, műsorról műsorra a zsűri, a gyerekek, valamint a szavazók döntése mentén fogyatkoznak majd a jelöltek, míg végül már csak egy marad: a magyar Szuperdada!

A LifeNetwork TV új, saját gyártású műsora tehát február 24-étől látható a képernyőn, minden csütörtökön este 6-tól, a Life magazin különkiadásaként.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top