Csajok Magazin

Szülinapi gyerekzsúr

Gyerekes családokban a születésnap apropóján megrendezésre kerülő gyerekzsúr az ünnepelt gyerek számára az év egyik legszebb és legizgalmasabb napja, a szülőknek pedig…

Hát igen, a szülőknek bizony sokszor stressz, már-már szinte bevállalhatatlan feladat, de legalábbis komoly kihívás. Pedig van mód arra, hogy ez másképp legyen. Persze sokkal egyszerűbb a bulit megtartani máshol, pl. egy játszóházban. Amennyiben mégis úgy döntünk, hogy az otthonunkban lesz a buli, íme néhány gondolat a gyerekzsúrhoz.

Ahhoz, hogy jól sikerüljön a zsúr, pontosan meg kell tervezni, és gondosan előkészíteni. Először el kell dönteni, kik legyenek a meghívottak, időpontot választani, meghívót készíteni. Ez természetesen az ünnepelt bevonásával történjen.

Ételek és italok szempontjából ki kell választanunk néhány ételt a gyerekek kedvencei közül, és szükségünk lesz még egy szülinapi tortára, és italokra is. Ne feledjük, hogy egészséges süteményekkel, házilag készített finomságokkal, gyümölcssalátával, viccesen tálalt zöldségekkel ugyanolyan sikeresek lehetünk.

Amikor elérkezett a nagy nap készüljünk fel a gyermekek fogadására. Készüljünk szépen megterített asztallal, az ételeket készítsük elő. Nem árt, ha gondoskodunk egy kis segítségről. A dekoráció épp olyan fontos része a partinak, mint az ételek, sütemények. A fotózásról se feledkezzünk meg!
Ha már jóllaktak a gyerekek, a korosztályuknak megfelelő játékokkal, ötletekkel foglaljuk le őket.

Fotók: www.sxc.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top