Csajok Magazin

Sztárportré

A jelen: Péterfy Bori és Ihos József riportja!

Péterfy Bori:
„Nagyon sok szerepkörben kell csúcsformában lennem. A női szerepeim teljességét élem azzal, hogy anyuka is lettem, és egy pici gyermek életét kell egyengetnem – ez az amiben a legnagyobb csúcsformát kell hoznom, ezután jön a többi dolog: A színházi munkáim, a filmes munkáim, a zenekarom, és mindenféle egyéb női teendőim.

A szakmám nagyon a jelenről szól – a pillanat művészete -, úgyhogy én nagyon is a jelenben élek, és mindig éppen az aktuális feladatomra koncentrálok, sőt általában az aznapira.”

Ihos József:
„Nyugodtan mondhatom, hogy én most egy asztalfióksztár vagyok – ez egy új fogalom, most találtam ki. Ez azt jelenti, hogy rengeteg anyagon vagyok rögzítve – filmeken, tv játékon, mindenféle ötletekben, hangzó és látható anyagon, és ezek bent vannak az asztalfiókban – nem kerültek még a nézők elé.

Még nem találtam meg az igazi játszótársaimat, akikkel lehetne ebből az asztalfiókból kilépni, és az asztalra kerülni, de én még mindig hiszek abban, hogy valaki odajön, és azt mondja: Tudod mit Józsi, csináljuk ezt meg, én tényleg hiszek benne… Lehet, hogy naiv vagyok, de szerintem ez a naivság kell ahhoz, hogy az ember mindig újra tudja kezdeni a napot.”

A teljes riport meghallgatható: www.sztarportre.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top