Csajok Magazin

Sztárportré

Portré a jelenről: Laár András és Trokán Anna riportja!

Mi az amiben most csúcsformában vagy?

Laár András:
„Három dolog: Az egyik, hogy az új estünket nemrég mutattuk be – most kezdtük el vele a vidéki turnét. A L art pour l art társulat 14. színházi estje, A Piroska, a farkas elindult világhódító útjára.

A másik dolog, ami szintén alkotói munka: Pont most fejeztem be a Tündértantra 2 cd-nek a felvételeit – ez egy spirituális dalokat tartalmazó cd, buddhista, hindu mantrák, és magyar nyelvű spirituális dalok szerepelnek rajta. Meditatív, lélektisztító hatású zenék, szépen meghangszerelve – műfaját tekintve világzenének mondható. A mantra, egy varázs szentencia, mondjuk úgy, hogy egy tudatformáló erő, ami ősi időkre visszatekintve már van – spirituális varázsszövegek. A hindu és a buddhista vallásban használják ezt meditációs célból. Mivel én ezzel erősen foglalkozom már 1985 óta, és megtapasztaltam a mantráknak a gyógyító, és lélektisztító erejét, ezért azzal foglalkozom, hogy megzenésítem ezeket, és éneklem.

A harmadik dolog, hogy van egy 1 éves kisfiam. Tavaly októberben született, és nagyon nagy energiákkal apáskodom körülötte, és így nincs is másra időm.”

Trokán Anna:
„Nagyon jó időszakomat élem – szakmailag is, és fizikailag is. Imádom a munkám, imádom a Veszprémi Petőfi Színházat, ahol most éppen a harmadik évadomat töltöm.

Minden reggel futok – kicsattanok az energiától. Ha én ráállok valamire, akkor azt minden nap csinálom, és ez így van most a futással is: Minden reggel, és akkor meg van a napi mozgás, és így az egész napom jól alakul – mindent sokkal jobban tudok csinálni, jobban tudok figyelni. Nyáron az ember egy kicsit ellustul, de ősztől ez így visszaállt.

Akkor most egy csúcsformában lévő Trokán Annát hallhatunk?

Ha leülök, és átgondolom az életem, akkor abszolút – persze az ember ezt nem így éli meg. Hajlamos vagyok minden problémából hatalmas problémát csinálni, tehát én ezt nem élem meg, de azt gondolom, hogy ez velem így van, és mások így látják. Viszont az ember gyarló lény, és mindig többet akar, és a saját állapotát nem tudja igazán értékelni. Az a fontos, hogy nekem ezt meg kell tanulnom, és erre figyelnem kell, hogy örüljek annak, ami van – fogadjam el, higgyem el azt, hogy én jól vagyok. Ez így van egyébként, mert tényleg jól vagyok, csak az ember elfelejti ezt, és napi problémák ráhúzhatják a lepedőt.” További részletek adásban!

A teljes riport összesen 21 helyi rádióban hallható! – www.sztarportre.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top