Csajok Magazin

Sztárportré

Tavaszi portré: Kasza Tibor, Pityinger László Dopeman, és Sipos F. Tamás!

Kasza Tibor: „Szeretem a rendet. Kevésbé vagyok ennek tevékeny létrehozója – van egy tündéri bejárónőm, aki egy kicsit a gondomat viseli. A párom is nagyon házias, ő is tevékenyen részt vesz ebben, de én – bevallom töredelmesen -, baromi rendetlen vagyok. Ahol valami befejezi a pályafutását – legyen az egy tányér, amiben már megunt étel van, vagy egy lejátszott ruhadarab -, ahol éppen érte a vég ezeket a dolgokat, ott leesnek, és ott maradnak. Én ez a fajta, kicsit rendetlen fiú vagyok, de ettől függetlenül a rendet szeretem, és mivel segítenek nekem, nagyon szép rendben élek.”

Pityinger László Dopeman: „Szeretném a rendet, de nálam soha nincs rend. Inkább a tisztaságot szeretem, a rend annyira nem mozgat. Inkább mindigrendezek, az egész életet magam körül. Az életemben egy tervgazdálkodás folyik – rendezett káosz.

A tavaszi nagytakarítás egy takarítőnőt juttat eszembe, aki 2.000 Ft körüli áron kitakarítja a kis lakásomat. Gyerekkoromban takarítottam én is rengeteget, mert kaptam érte pénzt, és tudtam rajta cd lemezt venni, vagy fölvetetni lemezeket kazettára. Amerikában a nagybátyámnál is, amikor kint voltam egyszer 4 hónapot, nagyon sokat takarítottam, és tőle is kaptam zsebpénzt, és a lemezboltban tudtam vásárolni.”

Sipos F. Tamás: „Nekem az első gondolatom így tavasz környékén: A telet kirámolni a garázsomból – amit már megtettem március elején, amikor volt egy kis jó idő. Akkor felvillanyozva ezt megoldottam, de most ugyanúgy néz ki megint. Általában, ha takarítás, és nagytakarítás, akkor az ilyen fajta férfias részét én szoktam megfogni.

Ha kell, ha nem, a tavasz hozza az új ihletet is. Február közepén már ültem biciklin is, akkor beütött egy kis jó idő, és van egy nagyon jó zenész cimborám, akivel én aktívan szoktam tekerni. Idén még nem jelentkezett, érezte, hogy a kemény télnek folytatása várható. Azt is nagyon jól tudom – ismervén saját magam -, hogy az a boldogsághormon kupac, ami a tekerés közben megteremtődik bennem, az generál némi gondolat elindulást is.”

Itt meghallgatható:  www.sztarportre.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top