Csajok Magazin

Sztárok kedvenc ételei, italai

Ételek, italok, melyek nélkül a hírességek nem tudnak élni

A sztárok életét sokan úgy képzelik, hogy csak luxus termékeket viselnek, kizárólag a legjobb éttermekben esznek vagy a legdrágább termékeket vásárolják. Ez sokszor igaz, főleg, amikor nagy nyilvánosság előtt jelennek meg, vörös szőnyeges eseményeken vesznek részt, de a hétköznapokban éppen olyan finomságokat esznek vagy isznak, mint mi.

Összegyűjtöttünk néhány példát, miért is rajonganak kedvenceink.

  1. Ed Sheeran és a ketchup

Az év elején 30. születésnapját ünneplő angol sztár a Heinz ketchup nélkül nem tudja elképzelni az életét. Annyira szereti, hogy még magára is tetováltatta az ízletes paradicsom szósz ikonikus címkéjét. Nem csoda, hogy még a cég vezetői is felfigyeltek Ed Sheeran rajongására, és a Shape of You előadójának beleegyezésével piacra dobtak egy Edchup limitált szériát, valamint néhány üvegre még Ed tetoválásai is felkerültek. Sheeran ketchup-szeretetének legújabb bizonyíték az, hogy miután egy év alkotói szabadság után néhány napja új számmal jelentkezett, a Bad Habits klipjében is felbukkan egy Heinz ketchupos üveg:

 

  1. Ben Affleck és a fánkok

Az Oscar-díjas színész-rendező egy interjúban bevallotta, naponta jár a Dunkin-ba, régi nevén a Dunkin Donuts-ba. Nem véletlen, hogy a lesifotósok szinte csak olyan képeket tudnak róla készíteni, ahogy kezében fánkkal teli zacskókat visz. De vajon mit fog ehhez szólni J.Lo?

 

  1. Kaley Cuoco és az Oreo keksz

Az Agymenők sztárjának vonzalma a töltött keksz iránt akkor került nyilvánosságra, amikor vállműtétje után lábadozva posztolt magáról egy videót, ahogy eszegeti a finomságot. Kaley azonban itt nem állt meg, örökbe fogadott nyuszijának is az Oreo nevet adta.

  1. Selena Gomez és a Hot Cheetos

Selena a turnék során nem kér bonyolult dolgokat az öltözőjébe vagy a turnébuszra, egy valamihez azonban ragaszkodik, és ez a Cheetos, abból is a csípős verzió. Többször is posztolt magáról képeket Instagram oldalára, ahogy eszegeti a ropogós snacket.

  1. Bruce Willis és a HELL

Az amerikai szupersztár három évvel ezelőtt lett a magyar energiaital márka arca, azonban nemcsak a kamerák előtt fogyasztja a lendületet adó italt, hanem otthoni hűtőjében is mindig tart néhány dobozzal. Év elején éppen Georgiában forgatta legújabb akciófilmjét, amikor ráébredt arra, hogy nincs nála HELL. Mivel a forgatásnak helyszínt adó amerikai kisváros környékén nem volt kapható az ördögfejes energiaital, Willis saját dublőrét küldte el magángépén new yorki otthonába, hogy az otthoni HELL készletből vigyen utánpótlást.

 

 

  1. Mary J Blige, Kelly Rowland és a Fiji víz

Sok világsztár választja a Fiji vizet, már-már az énekes sztárok italának lehet tekinteni. Kizárólag ezt a szénsavmentes vizet issza Kelly Rowland, állítása szerint csak a Fiji ízét szereti. Mary J Blige, a többszörös Grammy-díjas énekesnő is minden fellépésénél kizárólag ezt a vizet kéri az öltözőjébe, de nem is keveset, 100 üveggel. Lehet, hogy ennek köszönheti csodálatos hangját?

 

Láthatjuk, A-listás sztárjainknak is vannak bocsánatos bűneik, rajongásuk tárgyáért hozzánk hasonlóan ők is megtesznek mindent.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top