Csajok Magazin

Sztárok az Egy Csepp Világnapon

Újra itt az Egy Csepp Figyelem Alapítvány ingyenes családi egészségnapja!

Wolf Kati, Janicsák Veca, Kocsis Tibi, az Alma együttes, Kolompos együttes, a Csillagszemű táncegyüttes, az idei X-Faktor sztárjai és Strokes is fellépnek az Egy Csepp Figyelem Alapítvány legnagyobb éves eseményén, a közel tízezer vendéget váró Egy Csepp Világnapon – “A legpontosabb mérés napján” -, november 18-án a Syma Csarnokban. Az ingyenes családi rendezvényen a szórakozásé és az egészséges életmódé a főszerep.

Egész nap koncertek, rengeteg nyereménysorsolás, különféle egészségügyi szűrések (köztük vércukor-, koleszterin- és vérnyomásmérés), gyerekfoglalkozások (kézműves foglalkozások, babajátszó), ugrálóvárak, egészségpiac, sorsolások, cukorbeteg klubtalálkozó, „Magyarország Cukormentes Tortája”-kóstolás és Diabétesz Séta várja mindazokat, akik november 18-án ellátogatnak a Syma Rendezvényközpontba, az Egy Csepp Világnapra.

Az idei fellépők között ott lesz Wolf Kati, Janicsák Veca, Kocsis Tibor, az Alma együttes, a Kolompos együttes, a Csillagszemű táncegyüttes, a Strokes és az idei X-Faktor számos sztárja is.

Az Egy Csepp Világnap konkrét programja az esemény oldalán és a Facebook-on itt: https://www.facebook.com/events/365390760204337/.

A rendezvény idén “A legpontosabb mérés napja” mottót viseli részben azért, mert a rendezvény főtámogatója a 77 Elektronika Kft. a Dcont Trend vércukormérő készülék gyártója. A magyar high-tech vállalkozás saját fejlesztésű vércukormérő készülékeinek új generációja – a világon az elsők között – klinikai laboratóriumi pontosságú vércukormérést tesz lehetővé az otthoni önellenőrzés során.

Az Egy Csepp Világnapot megelőző héten, november 12-től 18-ig az országszerte több mint 500 Cseppont Patikákban az egész évben, jelképes összegért elérhető vércukor-, vérnyomás- és koleszterinmérés mellett jelentős kedvezmények is várják a betérőket.  Az Egy Cseppes Patikahéten 27% kedvezménnyel vásárolhatók meg az Accu-Chek Active vércukormérő és az Accutrend Plus koleszterinmérő készülékek, valamint az Accutrend Cholesterol tesztcsíkok és a dr.hu BD-8200 automata felkaros vérnyomásmérők.

Az Erős Antónia által életre hívott Egy Csepp Figyelem Alapítvány idén hetedszerre rendezi meg az ingyenes családi és egészségnapot a Diabétesz Világnap (november 14.) alkalmából. Az Egy Csepp Világnap 2006 óta egyre növekvő esemény, amelyen bárki ingyenesen részt vehet különféle egészségügyi szűréseken, miközben koncertek és sokféle foglalkozás garantálja, hogy az egész család jól szórakozzon. A rendezvény célja, hogy felhívja a figyelmet az egészségügyi szűrések fontosságára s arra, hogy tudatos életvezetéssel számos betegség kialakulását előzhetjük meg. Idén először mottója is van a rendezvénynek: “A legpontosabb mérés napja”.

Az Egy Csepp Világnap honlapja: http://www.egycseppfigyelem.hu/esemenyeink/egy_csepp_vilagnap
Az Egy Csepp Világnap Facebook oldala: https://www.facebook.com/events/365390760204337/

Nézze meg videóinkat a tavalyi Egy Csepp Világnapról és a Diabétesz Sétáról!

Az Egy Csepp Világnap főtámogatója a 77 Elektronika Kft., a Dcont TREND vércukormérő készülék gyártója. A rendezvény támogatói: Syma Rendezvényközpont, Accu-Chek, AccuTrend Plus, a dr.hu és a www.accenthotels.hu. Médiatámogatók: RTL Klub, Patika Magazin, Story Magazin, EPA Média, AG Strong.

További információ:
Katona Éva, kommunikáció,
eva.katona@egycseppfigyelem.hu
www.egycseppfigyelem.hu
www.cukkerberg.blog.hu
www.facebook.com/egycseppfigyelemalapitvany

Egyszer élünk.
A cukorbetegség figyelmet követel.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top