Csajok Magazin

Szexi fehérneműk és hálóruhák

Ezúttal a neves francia designer, Sonia Rykiel tervezett szexi fehérneműket és hálóruhákat a svéd H&M számára. Néhány napja már több hazai üzletben is megcsodálhatóak a kihívó, ugyanakkor kényelmes és egyedi darabok.


Ízelítő a párizsi bemutatóból

A Sonia Rykiel pour H&M Párizsban megrendezett, varázslatos bemutató partyját olyan hírességek ünnepelték, mint Kate Bosworth és Eva Herzigova. A város egyik leghíresebb épületének számító Grand Palais az esemény idejére párizsi fantáziavilággá változott a körülbelül kétezer meghívott vendég számára, akik között olyan sztárok is megjelentek, mint Jean Paul Gaultier. A vendégeknek először egy elvarázsolt erdőn kellett áthaladniuk, majd a Sonia Rykiel spirituális otthonának tekintett Saint Germain kisvárost ábrázoló díszletek közé érkeztek. Ezt követően egy kifejezetten erre az alkalomra készített Eiffel torony alatt ülve a vendégek megtekinthették a Sonia Rykiel pour H&M fehérnemű kollekciót.

„A rendezvény egyaránt dicsérte Párizs és Sonia Rykiel briliáns világát – mondja Nathalie Rykiel, a Sonia Rykiel cég művészeti igazgatója és elnöke. – Vendégeinknek egy gyermeki élményt szerettünk volna nyújtani, azt akartuk elérni, hogy lépjenek be a fantázia világába.”
.
„A száz százalékig párizsi Sonia Rykiel a sikkesség eszenciája. Elragadó élmény volt egy olyan divatikonnal dolgozni, mint Sonia Rykiel. Nagyon meg vagyunk elégedve ezzel a kollekcióval, amely ideális karácsonyi ajándék is egyben” – mondja Margareta van den Bosch, a H&M kreatív tanácsadója.

„Mindig is Sonia Rykiel rajongója voltam. Számomra nagyon nőies és olyan hatásos, mint egy ruhán lévő nagy brokátmasni. Őrület! Nem számítottam ilyesmire. Mint egy minikarnevál.” – mondta Kate Bosworth.<$854$>

„Imádom Sonia-t és a H&M-mel való együttműködését. Sonia Rykiel egyfajta divatforradalmár. Szexis, nőies, de egyúttal modern ruhákat tervez. Nagyon intelligens és kivételesen tehetséges tervezőnő. Csodálom őt” – lelkesedett Jean Paul Gaultier is.

„A kollekció párizsi bemutatása kifejezetten a Sonia Rykiel stílusát tükrözi. Ő olyan párizsias. Nem hiszem, hogy máshol is létrejöhetett volna ez a bemutató” – jelentette ki Eva Herzigova.

A kollekcióról

Finom, babás színű pamutbugyikat, csipkés melltartókat, illetve pizsamákat is tartalmaz a kollekció, sőt cuki kiegészítőket is találunk. A mi kedvencünk egy nagy masnival díszített, köves hajpánt. Az árak is egészen barátságosak, az üzletlánc saját – egyébként viszonylag alacsony – árainak nagyjából a duplája. Aki lemaradt az előző Jimmy Choo-s együttműködésről, most pótolhatja, amit kihagyott, ráadásul karácsonyi ajándéknak is remek lehet egy-egy Sonia Rykiel darab. Tehát nem csak lányok, de srácok is: irány a legközelebbi H&M!

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top