Csajok Magazin

Szeretnéd tudni ki voltál előző életedben?

Ebben mutathat, utat La Mech egy reinkarnációs utaztatás által, hogy gördülékenyebb legyen az Életed. Gyere, és tapasztald meg az „utaztatást”! Éld meg, a felismerések sorát, ezáltal az esetleges problémáid kiváltó okát, a jelenlegi Életed mindennapjaiban!

Biztos mindenki elgondolkodott már rajta, ha léteznek előző életek, vajon ő ki volt korábban? Milyen szerepet szánt neki a sors? Ki volt ő? Férfi? Nő? Gazdag volt és hatalmas? Híres költő, vagy egy katona, aki hősi halált halt? A legtöbb esetben félnek kipróbálni a terápiát, mert azt hiszik, hogy nincsenek maguknál közben, vagy bódult állapotban történik. A páciens a 2-3 órás alkalom során mindvégig magánál van, látja leperegni előző élete történetét, a kulcsfontosságú momentumokat, többek között a halálát is, ami sok esetben magyarázatul szolgálhat bizonyos tünetekre, eseményekre jelenlegi életével kapcsolatban. Szembesülni korábbi önmagunkkal, cselekedeteinkkel és annak következményeivel, magában hordozza a megoldását evilági problémáinkra. Számos megélt életünk van, az utazás során mégis mindig az jön fel, ami összekapcsolódik a jelenkori nehézségeinkkel.

Az esetek nagy részében nem csak a kíváncsiság hajtja a pácienseket, hanem igen komoly, akár traumatikus probléma is lehet a háttérben, amire senki nem találta a megoldást. Számos élethelyzet miatt keresték már meg La Mech-ot. Az egyik vendég megmagyarázhatatlan víziszonnyal küzdött. Nem szeretett hozzáérni a vízhez, a mosakodás is kínszenvedés volt számára. Kiderült, hogy az illetőt egy korábbi életében vízbefojtották és halála a későbbi életeiben is tovább kísértette. Ez az iszony csakis úgy volt legyőzhető, hogy az illető látta, újraélte halálát- persze fájdalom nélkül-ami által felszabadult, megszabadult a rettegéstől. Egy másik eset, amikor valaki életében folytonosságot hordoz- valamiért mindig kevés a pénze, nem sikerül a házassága, folyton “ugyanolyan nők, vagy férfiak vonzzák” (bántalmazó). Ezekre az életeseményekre is van magyarázat előző életből- például valaki szegénységi fogadalmat tett- és bizony azt életeken át hordozza magával. Néha elég azt látnia, hogy előző életében egy erős és bátor ember volt, ami elég ahhoz, hogy jelenlegi önértékelési problémáiból kilábaljon.  La Mech kiváló képességekkel rendelkezik, nem csak a Reinkarnációs utazás, de a sorselemzés terén is, hosszú évek óta visszatérő vendégeinek sokasága jelentik a garanciát, elismerést. A következő cikk La Mech Tisztánlátásáról fog szólni.

Elérhetőség: www.lamech.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top