Csajok Magazin

Szerepelj Vastag Csaba új lemezén!

A dj pult mögött is otthonosan mozognak a Vastag fivérek! Az X-Faktor első szériájának sztárjai Dj Louis segítségével kóstoltak bele a remixkészítés rejtelmeibe, a népszerű lemezlovas ugyanis meglepte őket egy különleges feldolgozással: elkészítette Csaba és Tomi első közös számának, az Őrizd az álmod című dalnak a diszkósított változatát.

A fiúk egy stúdióban találkoztak, hogy meghallgassák a dalt, és megtanuljanak egy-két fogást a lemezlovastól.

– Őrületesen jó remixet csinált nekünk Louis! Igazi, pörgős klubzene lett. Kíváncsiak voltunk arra, hogy hogyan készülnek a feldolgozások és a mixek, ezért megkértük tanítgasson bennünket egy kicsit! – árulta el Vastag Csaba, aki egy-két óra szárnypróbálgatás után úgy döntött öccsével, maradnak inkább az énekesi pályán.
Az oktatás érdekes fordulatot vett, a fiúk kitalálták, remixversenyt hirdetnek! És természetesen a nyeremény kiötlése sem maradt el.
– Kíváncsiak vagyunk arra, hogy kire milyen hatással van a közös számunk – kezdte Vastag Tomi. – Mindenki mást lát meg benne, ezért úgy döntöttünk remixversenyt hirdetünk. A Facebook oldalainkra már fel is tettük a keveréshez szükséges anyagokat, és információkat, bárki letöltheti onnan! – mondta el Tomi, majd átvette a szót az X-Faktor győztese.

– Különleges nyereményt találtunk ki! – mosolygott Csaba. – Az a remix, amelyik a legjobban tetszik majd nekünk, felkerül a készítő nevével az új albumomra! – árulta el az énekes. És hogy mire kell figyelnie a kezdő lemezlovasoknak? Dj Louis szerint a szám felépítése a legfontosabb.
– Legyen benne felvezetés, csúcspont és levezetés, hogy a diszkósok jól tudják majd keverni. Folyamatosan kell fel- és leépülnie a zenének, amolyan piramis formában. Fontos, hogy a hangszerelés modern, elektronikus hangzású legyen, erős, dinamikus basszussal, sok mellékhanggal kiegészítve. A remixek átlagos hossza pedig 5-6 perc között mozognak – adta az instrukciókat a dj.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top