Csajok Magazin

Stílusosan, szeretettel felszolgálni

Anyák napja alkalmából lepje meg édesanyját egy saját készítésű tálcával.

Anyák napján minden anyuka és nagymama megérdemli, hogy kényeztessék. Hogy reggel ágyba kapják a reggelit, vagy este a kanapén ülve szolgáljuk fel nekik a finom teát és süteményt. Készítsen számukra stílusos tálcát ajándékba, amelyen örömmel szolgálhatja fel mindazokat a finomságokat, amelyeket szeretnek. A tálca elkészítéséhez nem kell mást tennie, csak használjon Dremel kéziszerszámot és kövesse a lépésről lépésre útmutatót!

Szükséges eszközök
Dremel® 8100 multifunkcionális szerszám, részletmegmunkáló markolat (a szett része)
Dremel® gravírozószárak: 105 (0,8 mm), 106 (1,6 mm), 107 (2,4 mm)

Szükséges anyagok
Fehér akril festék, kis méretű festőhenger
Ceruza, indigó

Első lépés
Egy sima, négyszögletű fa tálca ennek a kézműves projektnek az alapja. Egy kis méretű festőhenger segítségével egyszerűen fesse be a tálcát akril festékkel fehérre. Festés előtt nem szükséges a fát előkezelni, vagy alapozni.
Második lépés
Készítsen sablont, egy tetszőleges mintát a megfelelő méretben, majd rajzolja fel a mintát a tálca közepére egy ceruza és egy indigó segítségével.
Harmadik lépés
Most kezdje el a gravírozást: tegye a mintára a Dremel 8100-as multifunkcionális szerszámot a 105-ös gravírozó szárral, kapcsolja be a gépet és a vonalak mentén lassan, óvatosan és egyenletesen gravírozza a fába a mintát.  A részletmegmunkáló markolat lehetővé teszi, hogy a tálca sarkaiba rajzolt aprólékos, pl. virágmintát is pontosan, tisztán és szépen tudja gravírozni. Végezetül söpörje le a port a tálcáról és már készen is van személyes anyák napi ajándéka.
Az elkészült tálca
További információért látogasson el a  
www.dremeleurope.com
weboldalra.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top