Csajok Magazin

Sorselemzés, – hogy rátalálj önmagadra

A sorsunk a mi kezünkben van, és ha ezt nem vesszük figyelembe, csak sodródunk az életben, nem csak a lelkünk, de a testünk is belebetegszik. La Mech spirituális tanácsadó segítségével ismerd meg a sorsod, tudd meg, hogy  jó úton jársz-e, vagy sürgősen változtatnod kéne.

Általánosságban elmondhatjuk, mindenki boldog akar lenni, mégis kevesen elégedettek az életükkel. Valakinek a munkája nem kielégítő, valaki a párkapcsolataiban nem jár sikerrel, valaki mindig ugyanazt a férfi/női  típust vonzza be. A rossz, vagy inkább kevésbé jó választásokban egy közös van, az illető nem tud kiteljesedni, nem találja a sikerhez vezető utat, ami annyira felemészti, hogy akár az egészsége rovására mehet. Nem véletlen, hogy a legtöbb női betegség párkapcsolati problémára vezethető vissza. A rosszul megélt, vagy nem megélt nőiesség olyan elfojtásokkal jár, amik komoly pszichoszomatikus betegségeket képes okozni. La Mech, több mint 25 éve foglalkozik sorselemzéssel, tisztánlátó, így  képes az emberbe látni, rávilágítani a problémákra és útmutatást adni. 

A sorselemzés nem jóslás ettől  sokkal több egyfajta pszichológia, amely által kiderül, hogy mi a sok, vagy kevés az életedben ahhoz, hogy harmonikus legyen. Segítséget nyújt fontos döntések meghozatala előtt, így támasz lehet lelki problémák megoldása irányában. A beszélgetés során a vendégek a hitelesség kedvéért visszajelzést kapnak a múltjukról, majd egy pontos személyleírás után rátérnek a jelen kérdéseire. Hasznos, ha a vendég meg tudja fogalmazni kérdését, mi az, ami érdekli Őt, mire szeretne választ kapni, mert nem biztos, hogy az a legfontosabb probléma, amit ő annak tart. Lehet, hogy az egészsége érdekli, de elképzelhető, hogy a gondok a párkapcsolatából indulnak ki, ami kihat az egészségi állapotára. Rengeteg ember hordoz magában akár gyermekkorból  fennmaradt sérelmeket, blokkokat, amik egy-egy elemzés során felszínre kerülnek. Egy felkészült és tapasztalt látó ezekre a problémákra rávezet. Amennyiben megfogadják a tanácsát  ezáltal harmóniába kerül a személy, beindul a szervezet önregeneráló képessége, pozitív változásokkal az egészség és az élete minden területén.

www.lamech.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top