Csajok Magazin

Smink tippek a Csajok Magazintól

Praktikus sminktanácsok, nem csak kezdőknek

Hogyan legyen tartós az alapozásom?
Első lépésként az egyik legfontosabb, hogy a bőrtípusnak megfelelő hidratáló krémet vékony rétegben vigyük fel, és várjuk meg, amíg teljesen beszívja a bőrünk. Ezt követően vigyük fel az alapozót, majd egy lehelletnyi befejező púderrel fixáljuk, így egész napra tartós less a sminkünk. A befejező púderek között találunk matt és selyemfényű változatokat is, annak megfelelően, hogy milyen végeredményt szeretnénk.
 
Milyen sorrend az ideális sminkeléskor? Szemsmink előtt vagy után alapozzunk?
Mindenkinek megvan a maga rutinja a sminktermékek felvitelekor, az enyém az alábbi egyszerű recepten alakul: ha kizárólag világos színeket viszek fel a szemhéjra, akkor alapozok előtte, míg a sötét szemhéjpúdereknél azok felvitele után alapozok. Akármennyire is óvatosan bánunk a porokkal, óhatatlanul lepotyoghatnak az arcunkra, ezzel a szép alapot tönkretéve, így érdemes ezt a műveletet a végére hegyni.
Mi minden szükséges ahhoz, hogy szép legyen a sminkem?
Nem árulok el titkot, ha az alábbiakat emelem ki: megfelelő kozmetikumok, helyen megválasztott színek és a legmegfelelőbb sminktechnika. Mindezen tudás elsajátítható, utána pedig már nincs más dolgod, mint gyakorolni, hogy  inél tökéletesebben ki tudd sminkelni magadat. Segítségre van szükséged? Kattints ide!
Csajok Magazin sminktanácsadója:
Fülöp Judit sminkmester fulop.judit@e-makeup.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top